fbpx

Revelion atipic: Ce activități putem face la trecerea dintre ani

Petrecerile de Revelion, fie ele cât de restrânse, au un farmec aparte atunci când cântăm și dansăm. Dacă locația îți permite și nu deranjezi vecinii care poate își doresc o seară de Revelion în liniște, atunci poți transforma seara de trecere între ani într-o experiență de neuitat, transmite Libertatea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ți-ai dori câteva idei de jocuri și activități pe care să le poți face de Revelion, acasă? Ei bine, iată o listă cu sugestii din care să te inspiri pentru Revelion 2022:

1) Bal mascat

Chiar dacă petrecerea de Revelion se desfășoară acasă, în familia restrânsă, asta nu exclude posibilitatea unui bal mascat. Mai ales dacă aveți copii, aceasta poate fi o experiență memorabilă. Stabiliți împreună o tematică și costunați-vă în acord cu ceea ce v-ați propus. Ba, mai mult, puteți decora casa, puteți face jocuri de lumini sau chiar preparate ca la o petrecere de bal mascat în toată regula.

2) Karaoke

O petrecere cu Karaocke de Revelion, acasă, se poate desfășura chiar și fără un microfon. E suficient să găsiți clipurile cu versuri pe Youtube și să cântați în cor. Poate fi o activitate foarte atrenantă și amuzantă în același timp. Plus că, în timp ce cântați, nu este exclus nici dansul. Să fie o petrecere în toată regula.

3) Mima

Mima este un joc perfect pentru Revelion în familie sau în cadru restrâns. Testează creativitatea, dar și inteligența participanților și presupune împărțirea în două echipe. Prima echipă se gândește la un cuvânt pe care un membru al echipei adverse să îl mimeze pentru echipa proprie. Dacă cineva din echipă ghicește cuvântul, câștigă. Dacă nu, câștigă echipa adversă. Distracția constă în faptul că fiecare va încerca să mimeze cât mai bine, prin gesturi și mișcări cuvântul primit, oferind celorlalți un spectacol vizual foarte amuzant.

4) Catan

Un alt joc de societate foarte apreciat, care îmbină gândirea strategică cu puțin noroc, este Catan. Este un joc pașnic, dar poate deveni foarte strâns la un moment dat. Este nevoie de acțiuni din partea fiecărui jucător, care să îi incomodeze pe ceilalți să se extindă. Regulile jocului sunt simple, așa că acesta poate fi jucat fără probleme și de începători.

5) Concurs de cocktailuri

De obicei, fiecare petrecere are un barman dedicat. Pandemia ne-a făcut să învățăm cum să facem singuri cocktailurile preferate.

Organizează un concurs în seara de revelion. Pregătește câteva rețete consacrate de cocktailuri, printează-le și provoacă-ți prietenii să facă cel mai bun cocktail al serii. Secretul: alege și câteva mocktails. Ce e prea mult strică.

Câteva idei:

  • Mojito
  • Bloody Mary
  • Cuba Libre
  • Piña Colada
  • White Russian

 

Articole asemănătoare

Back to top button