fbpx

Previziuni astrale pentru R. Moldova: „Următorii doi ani vor fi dificili din punct de vedere financiar”

Neclaritate pentru acest sfârșit de an. Cel puţin asta spune astrologul, Corina Leonte, care prezice pentru sfârșitul lui 2022 o situației agitată în Republica Moldova. În același timp, se anunță dificultăți financiare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, potrivit astrologului Corina Leonte, „unele planete se vor uni între ele și vor forma energii care ne vor influența”.

Cât despre retrogradul planetelor astrologul spune că „totul s-a început din luna septembrie, dar după luna octombrie planetele sunt pe niște poziții mai slabe”.

Din fericire, Republica Moldova a evitat o perioadă instabilă din punct de vedere militar: „Cel mai greu an e 2022 pe plan militar, următorii doi ani vor fi dificili din punct de vedere financiar.”

Din păcate previziunile nu sunt la fel de îmbucurătoare pentru Ucraina: „Posibil va mai fi ceva negativ pentru Ucraina”, a adăugat astrologul, într-un interviu pentru Prime.

Corina Leonte spune că lucrurile s-au limpezit și țara noastră „are un horoscop liniștit și pașnic până la moment, dar și pentru următorii doi ani”.

Articole asemănătoare

Back to top button