fbpx

Peste 20.000 de dolari a costat o păpușă care îl reprezintă pe Bernie Sanders în celebra sa ipostază. Licitația pornise de la 5$

O păpușă care îl reprezintă pe politicianul american Bernie Sanders a fost vândută cu peste 20.000 de dolari la o licitație pe Ebay. Lucrarea aparține unei meșterițe care se ocupă de croșetare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vânzătoarea este originară din Texas și împletește păpuși care reprezintă personaje celebre, informează Digi24, cu referire la The Guardian. În lucrarea ei Sanders apare în ipostaza în care a fost surprins la inaugurarea lui Biden și care a devenit vitală.

Inițial, autoarea a publicat imaginea cu păpușa pe pagina sa de pe rețelele de socializarea. După ce a văzut impactul, aceasta a scos-o la vânzare pe Ebay și a primit pentru ea 20.300 de dolari, banii fiind donați unei organizații de caritate.

Mai mult, femeia a vândut și schema de croșetare a păpușii. Aceasta a fost procurată de peste 30.000 de persoane.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tobey Perales King (@tobeytimecrochet)


Senatorul american Bernie Sanders a deveni eroul mai multor meme-uri după ce a fost surprins de fotografi stând zgribulit pe un scaun, picior peste picior și purtând mănuși croșetate. După ce fotografia a devenit virală, aceasta a început să se imprime chiar și pe diverse obiecte, iar senatorul a strâns mai mult de 1,8 milioane de dolari din vânzarea lor, stocurile scoate pe piață pe 21 ianuarie fiind epuizate în 30 de minute.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button