fbpx

Pentru o dispoziție bună în weekend, se recomandă să mergeți la teatru! Spectacolele care se vor juca în această săptămână la Eugene Ionesco

Pentru o dispoziție bună și o doză de cultură, actorii de la Eugene Ionesco au pregătit în această săptămână două spectacole.  Vineri pe scena teatrului se va juca o piesă în memoriam, iar sâmbătă publicul se va amuza vizionând o comedie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vineri, 27 noiembrie, ora 18:30 – Numitorul Comun

Considerat unul dintre cei mai buni și totodată „cel mai trist poet din Europa”, Eugen Cioclea, supranumit și un „Vysotki al Moldovei”, face parte rândurile rebelilor și non-conformiștilor ultimilor decenii ale secolului XX.
În monospectacolul „Numitorul Comun„ (în memoriam), inspirat din opera sa, actorul Andrei Sochircă va îmbrăca mantia lirică a poetului, aducând muzică și poezie – esențele definitorii pentru a produce încântare, întoarcere la suflet și sentiment de comuniune, de împreună, de singurul numitor comun.

Sâmbătă, 28 noiembrie, ora 18:30 – Arta Conviețuirii

Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat, însă, totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă nemulţumirile vieţii de cuplu.

Spectatorii sunt obligați să poarte mască medicală pe durata evenimentului, să își dezinfecteze mâinile la intrare și să accepte verificarea temperaturii corpului. Persoanele care refuză termometria nu vor avea acces în sala de spectacole. Respectarea distanței fizice este primordială. Totodată, Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie: tuse, strănut sau rinoree.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook a Teatrului Național Eugene Ionesco. Informații despre bilete aflați la casă sau pe iTicket.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button