fbpx

O fetiță a rămas paralizată, după ce un păianjen văduva falsă i-a mușcat buza în timp ce dormea

O școlăriță care dormea a avut parte de o întâlnire terifiantă cu un păianjen văduva falsă, când cea mai veninoasă arahnidă a mușcat-o de buză. Rachel Wilson a declarat că s-a temut că fiica ei, Phoebe-Lee Matthews, va rămâne paralizată după ce nu și-a putut mișca picioarele când s-a trezit panicată, scrie alephnews.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Bărbatul de 35 de ani a dus-o pe tânără la un medic de familie la cinci zile după mușcătură, când punctul negru ciudat de pe buză a devenit mai mare și mai întunecat. Abia atunci când a erupt și a început să curgă o „substanță albă”, Rachel s-a gândit că semnul ar putea să nu fie un neg sau impetigo.

Cei doi au crezut că ce era mai rău a trecut atunci când semnul s-a acoperit cu crustă, dar când Rachel a trezit-o pe Phoebe în dimineața următoare, temperatura ei a crescut vertiginos și a leșinat. Phoebe a fost transportată de urgență la spital, iar medicii i-au administrat antibiotice pentru a combate infecția și a fost externată a doua zi.

Doica a declarat că, la două zile după ce semnul a apărut în mod misterios pe fața lui Phoebe, a observat un păianjen „cu aspect neobișnuit” pe palier, despre care crede că era o văduvă falsă.

Articole asemănătoare

Back to top button