fbpx

Nu rata ultimele spectacole din această stagiune. Petrece un weekend alături de actorii Teatrului Național Eugene Ionesco

În această sâmbătă și duminică, 11 și 12 iunie, actorii de la Teatrul Național „Eugene Ionesco” te așteaptă la ultimele spectacole din această stagiune: „O istorie foarte simplă” și „Arta conviețurii” în regia lui Petru Vutcărău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„O istorie foarte simplă”

Sâmbătă, 11 iunie, ora 18.30. Melodramă +12 de Maria LADO. Regia: Petru VUTCĂRĂU

Piesa ,,O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiică a unui cuplu înstărit, el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.

Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot.

Stăpânul – Laurențiu VUTCĂRĂU
Stăpâna – Iulia BORDEIANU
Lia, fiica lor – Doina ARVAT
Vecinul – Andrei SOCHIRCĂ
Mihai, fiul vecinului –Maxim CHIRIAC
Calul Surioara – Ala MENȘICOV
Vaca Florica – Natalia PRODAN
Scroafa – Iuliana VORNICESCU
Cățelul Tărcuș – Silviu BOINCEANU
Cocoșul – Anatol GUZIC

Durata spectacolului: 140 de minute cu o pauză.

Link către bilete:   https://iticket.md/event/o-istorie-foarte-simpl

„Arta conviețuirii”

Duminică, 12 iunie, ora 17:30. Comedie +16 de Yasmina Reza. Regia: Petru Vutcărău

Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lovit cu un băț peste față pe Bruno Vallon, lăsându-l fără doi dinți. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, civilizat, în încercarea de a păstra bunele maniere și respectul reciproc. Treptat însă totul degenerează într-o confruntare agresivă în urma căreia ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu.

Spectacolul este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană și să revizuiți toate problemele ce țin de arta conviețuirii.

Veronique VALLON – Doina ARVAT
Michel VALLON – Gheorghe PIETRARU
Annette REILLE – Natalia PRODAN
Alain REILLE – Anatol GUZIC

Durata spectacolului: 120 minute (fără pauză)

Link către bilete:   https://iticket.md/event/arta-convie-uirii

Articole asemănătoare

Back to top button