fbpx

Mesajul disperat a lui Nicolae Botgros de lângă mormântul soției. „Ce a fost de spus, s-a spus. Las doar muzica să vorbească”

Nicolae Botgros se retrage de pe social media. Muzicianul a făcut anunțul luni seara, însoțind mesajul cu o fotografie de la mormântul soției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta le-a mulțumit prietenilor virtuali că i-au fost alături „la bine și la mai puțin bine”.  În același timp, el a punctat că „și Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești”.

„Ce a fost de spus s-a spus. (…) Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite… De acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească. Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună. Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!”, scris artistul.

Amintim că soția lui Nicolae Botgros, cântăreața de muzică populară Lidia Bejenaru, s-a stins din viață acum o lună, după mai multe intervenții și luptă crâncenă cu mai multe boli grave. „Dacă mă credeți, parcă nu aș avea nevoie de nimeni. Așa am rămas de singur și de sărac. Îmi lipsește fiecare secundă, Fiecare minute. De 53 de ani ne cunoaștem”, spunea muzicianul ulterior jurnaliștilor români.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button