fbpx

Marina Tauber îl invită pe Emilian Crețu să „guste” drumurile din Orhei: „Sunt curioasă ce semnale îi vor transmite papilele gustative”

Marina Tauber a reacționat la parodia publicată de Emilian Crețu, despre drumul proaspăt reparat din localitatea Jora de Jos, raionul Orhei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputata i-a mulțumit actorului pentru atenția oferită. Mai mult de-atât, Tauber l-a invitat să guste și alte drumuri din Orhei, fiind „curioasă de ce semnale îi vor transmite papilele gustative”.

„Îmi pare rău doar de un lucru: că nu a mai făcut un mic efort să meargă și până la oamenii din această comună și să-i întrebe ce gust avea acest drum înainte să fie reconstruit de noi”, a scris Tauber pe Facebook.

Emilian Crețu a parodiat-o pe deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber. Influencerul a mers în localitatea Jora de Jos, raionul Orhei, acolo unde a testat drumul proaspăt reparat de muncitori, așa cum a făcut-o și deputata câteva zile în urmă. Crețu a gustat, la propriu, din drumul reparat. Acesta a spus că „este bunișor”, iar „tocul nu intră în asfalt”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button