fbpx

Kim Kardashian primește o pensie alimentară de 200.000 de dolari lunar de la Kanye West 

Kim Kardashian și Ye, rapperul cunoscut anterior sub numele de Kanye West, au ajuns la un acord de divorț care include custodia comună a celor patru copii ai lor și împărțirea bunurilor lor imobiliare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși vor avea custodia comună a copiilor lor, în vârstă de 3, 4, 6 și 9 ani, Kardashian va primi 200.000 de dolari pe lună drept pensie alimentară, întrucât aceștia își vor petrece majoritatea timpului cu ea, a relatat New York Post. Celebrul cuplu s-a căsătorit în 2014, iar Kardashian a depus cererea de divorț anul trecut, invocând diferențe ireconciliabile, scrie AlephNews.

Kanye a provocat controverse în ultimele luni, punând capăt în mod public unor legături corporative majore și făcând ieșiri pe rețelele de socializare împotriva altor celebrități. Conturile sale de Twitter și Instagram au fost restricționate, platformele de socializare eliminând unele dintre postările sale pe care utilizatorii le-au condamnat ca fiind antisemite.

Întâlnirea de săptămâna trecută dintre Ye, Donald Trump și suprematistul alb Nick Fuentes, a atras rare critici republicane la adresa fostului președinte. Detaliile acordului lor de divorț au fost raportate de mai multe instituții media, citând documente ale Curții Superioare din Los Angeles County. Părinții trebuie să cadă de acord asupra școlii pe care o vor frecventa copiii și asupra altor decizii care implică terapie, consiliere sau activități religioase, a precizat Post, citând documentul judiciar.

Copiii nu vor avea voie să se mute la mai mult de 100 de kilometri de locuința lui Kardashian din Hidden Hills, lângă Los Angeles, înainte de a termina liceul sau de a împlini 19 ani, a precizat Post. Fiecare părinte va avea acces la copii la zilele lor de naștere și la alte ocazii speciale, a precizat Post.

Articole asemănătoare

Back to top button