fbpx

Jackie Chan va oferi aproximativ 132.000 de euro celor care vor crea vaccinul împotriva coronavirusului. „Nu pot să văd oamenii suferind”

Actorul Jackie Chan a anunțat că va oferi un milion de yuani, echivalentul a circa 132.000 de euro, celor care vor crea un vaccin contra coronavirusului. El își exprimă încrederea că toți conaționalii lui vor înfrunta cu mândrie epidemia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de actor pe o rețea de socializare chineză. Asta după ce a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că urmărește cu atenție situația, relatează presa străină.

„Dacă cineva, fie o persoană, fie o instituție, poate crea un vaccin eficient contra virusului, vreau să-i ofer un milion de yuani drept recompensă. Sper să înţeleagă toți că nu este vorba despre bani. Nu pot să văd oamenii suferind și murind atunci când ar putea să profite de viaţă”, a scris el.

Conform sursei citate, din cauza epidemiei de coronavirus, în mai multe cinematografe din China a fost anulată premiera filmului Vanguard cu Jackie Chan. Pelicula urma să fie lansată de Anul Nou chinezesc – perioadă considerată cea mai profitabilă.

Articole asemănătoare

Back to top button