fbpx

foto | Viol, droguri sau amenințări cu moartea. 12 actori din seriale celebre care au fost concediați din cauza scandalurilor

Producțiile cinematografice precum Grey’s Anatomy și Gossip Girl sunt populare în întreaga lume. Totuși, mai puțini cunosc că unii dintre actori și-au pierdut rolurile din cauza unor scandaluri și neînțelegeri dinafara platourilor de filmare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De la rivalități între actori, comportamente violente, acuzații de viol, probleme cu drogurile, până la amenințări cu moartea, sunt câteva dintre motivele pentru care unii dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood au fost concediați de producători sau au ales să părăsească serialele în care au jucat.

Kevin Spacey – House of Cards

În 2017, Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală de către actorul Anthony Rapp, care susținea că incidentul s-ar fi produs în urmă cu 30 de ani. Ulterior, mai multe persoane au înaintat plângeri asemănătoare la adresa lui Anthony. În acel moment, Netflix a suspendat producția House of Cards, care se afla în mijlocul filmărilor celui de-al șaselea sezon și producătorii l-au concediat.

Jessica Biel – 7th Heaven

Actrița Jessica Biel se săturase de personajul său, Mary Camden, din 7th Heaven, așa că a decis să își tundă părul și să și-l vopsească blond. Ea a trebuit să ceară scuze producătorului Aaron Spelling. Comportamentul ei a generat mai multe controverse. În 2000, Jessica Biel a apărut pe jumătate dezbrăcată pe coperta revistei Gear, iar în urma acestui lucru producătorii au decis să o dea afară.

Robert Downey Jr. – Ally McBeal

În 2001, Robert Downey Jr. a fost arestat pentru consum de droguri, iar la câteva ore după aceasta, a fost concediat din serialul Ally McBeal. Planurile producătorilor au fost date peste cap de acest incident, deoarece sezonul patru și cinci ar fi trebuit să conțină scene care îl implicau în exclusivitate pe Downey.

Danny Masterson – The Ranch

În decembrie 2017, lui Danny Masterson i s-au adus multiple acuzații de viol, așa că Netflix a decis să îl concedieze. Una dintre presupusele victime a discutat cu directorul Netflix, Andy Yeatman, iar acesta a spus că nu crede în acuzațiile împotriva actorului. Yeatman a aflat abia la sfârșitul conversației cu ea că e una dintre victimele lui Masterson. Atât Andy Yeatman, cât și Danny Masterson au fost concediați de Netflix după ce povestea a fost publicată de Huffington Post. Menționăm că, în luna iunie a acestui an, Danny Masterson a fost arestat sub acuzația că a violat trei femei.

Charlie Sheen – Two and a Half Men

Charlie Sheen a părăsit Two and a Half Men în 2011, după o lungă serie de jigniri pe care acesta i le-ar fi adresat producătorului executiv, Chuck Lorre. La vremea aceea, Two and a Half Men era cel mai vizionat serial. În 2017, Charlie Sheen a fost acuzat că a violat în trecut un actor în vârstă de 13 ani.

Shannen Doherty – Beverly Hills, 90210 și Charmed

Shannen Doherty a fost dată afară din două seriale cunoscute – Beverly Hills, 90210 și Charmed. În ceea ce privește Beverly Hills, 90210, a existat o rivalitate între ea și Tori Spelling, fiica producătorului serialului, Aaron Spelling. Tori a susținut că ar fi existat o ceartă violentă între Shannen Doherty și Jennie Garth. Cât timp filma pentru Charmed, ar fi fost o altă ceartă între ea și colega ei, Alyssa Milano.

Lisa Bonet – The Cosby Show

Se presupune că Bill Cosby se află în spatele încetării colaborării dintre Lisa Bonet și serialul The Cosby Show. Motivul ar fi avut legătură cu scena explicită de sex din filmul Angel’s Heart din 1987. Lisa Bonet a părăsit brusc și serialul A Different World, după ce a rămas însărcinată.

Isaiah Washington – Grey’s Anatomy

Timp de doi ani, Isaiah Washington l-a interpretat pe Dr. Preston Burke în Grey’s Anatomy, dar totul s-a schimbat după o dispută cu colegii săi, Patrick Dempsey și T.R. Knight. Isaiah a fost concediat după ce l-ar fi numit pe T.R. Knight „gay” într-un mod jignitor. Înainte de asta, Isaiah ar fi avut o ceartă cu Patrick Dempsey. După ce a fost dat afară, a fost chemat pentru încă un episod, după șapte ani.

Nicollette Sheridan – Desperate Housewives

Între Nicollette Sheridan și Marc Cherry, creatorul serialului Desperate Housewives, a existat o adevărată tensiune. Nicollette a fost concediată în 2009 și l-a dat în judecată, iar în cadrul procesului, Nicollette a susținut că Marc ar fi lovit-o în timp ce îi arăta cum anume să interpreteze o scenă. Potrivit lui Marc Cherry, decizia ca personajul lui Nicollette, Edie Britt, să fie ucis, a fost luată cu mult înainte de acel incident.

Columbus Short – Scandal

În anul 2014, Columbus Short a fost concediat din serialul Scandal după ce a fost acuzat că și-ar fi amenințat soția cu un cuțit. Soția lui a cerut atunci un ordin de restricție și a depus actele de divorț.

Selma Blair – Anger Management

Tensiunile dintre Selma Blair și colegul său, Clarlie Sheen, au fost atât de intense încât au dus la concedierea actriței în anul 2012. Charlie nu și-a mai dorit-o pe Selma în serial pentru că ea s-a declarat nemulțumită de faptul că actorul întârzia la filmări și nu dădea dovadă de etică. După ce Charlie a amenințat că își dă demisia, Lionsgate a publicat un comunicat oficial în care confirmă plecarea actriței din serial.

Taylor Momsen – Gossip Girl

Taylor Momsen a jucat-o pe Jenny Humphrey în Gossip Girl. Producătorii au fost nemulțumiți de comportamentul actriței, care se pare că era unul haotic. Inițial au încercat să reducă numărul episoadelor în care apărea, însă Taylor a decis să părăsească serialul în 2011.

Foto: Variety

Articole asemănătoare

Back to top button