fbpx

foto, video | Fostul iubit al Valeriei Lungu s-a căsătorit la puțin timp după despărțire. Moldoveanca: „Am râs”

Tânăra fashionistă Valeria Lungu a dezvăluit că fostul ei iubit – cu care urma să se căsătorească – s-a însurat la scurt timp după ce s-a despărțit de moldoveancă. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii televizate din România, La Măruță, unde a fost de curând împreună cu mama sa – cântăreața Victoria Lungu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vedeta a mai spus că a primit vestea pe Instagram, însă a râs. Întrebată fiind dacă l-a iubit mult, ea a răspuns: „Se mai întâmplă… îmi găsesc unul mai bun”.

„Ce bine că nu m-am măritat. Acum nu-mi mai pare rău, că deja s-a însurat cu altcineva. Nu știu detalii, dar m-a anunțat cineva pe Instagram, mi-a zis: „Bine că ai scăpat, căci iată – a făcut nuntă”. Nu m-a deranjat, am râs. Am plâns doar când am aflat că are deja altă prietenă, dar când am văzut ce „frumoși” erau la nuntă… ”, a dezvăluit Valeria într-un dialog cu Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii.

„Dumnezeu a așezat-o în viața mea pe Daiana ca pe o minune veșnică… Mereu mi-am spus: „Când va veni (aleasa), toți vor ști!”, a scris Antonio Giuliano, la descrierea unor fotografii cu soția sa.

Amintim că, cu câteva luni în urmă, Victoria Lungu a dezvăluit că nu a vorbit cu fiica sa jumătate de an după ce aceasta s-a despărțit de iubitul care urma să-i fie soț.

„Nu sunt mândră de aceea că eu am desfăcut această căsătorie, dar eu ştiam că nu este cel mai bun lucru pentru ea să se mărite acum”, a spus atunci Victoria.

Citește și: video | A luat o mică pauză de la fashion pentru a ne pregăti o surpriză muzicală. Valeria Lungu a lansat o piesă de dragoste

video | Este gata să devină mămică? Fiica Victoriei Lungu vorbește deschis despre viața de familie și despre activitatea sa

Articole asemănătoare

Back to top button