fbpx

foto, video | De parcă cerul „ar săruta” suprafața apei! Proiectul unui artist care a vrut să redea legătura dintre om și natură

În luna septembrie, Vilija Vitkute – artist, editor și cameraman – a realizat un proiect prin care a vrut să redea legătura puternică dintre om și natură. Împreună cu modelul Małgorzata Suś a plecat în Lofoten, un district din Norvegia. Rezultatul este uimitor, iar imaginile au vrăjit privirile internauților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La proiectul „The Memory Of Water” (traducere: „Memoria apei”) s-a lucrat pe parcursul a două săptămâni, la temperaturi între 0 și 4 grade Celsius.

„Am muncit câte 12 ore pe zi, căutând locații ideale, lumina potrivită și vremea frumoasă. Apoi pictam, filmam, editam. A fost o provocare să pictez la viteză pentru ca modelul să nu înghețe de frig sau lumina să nu se schimbe”, relatează artistul pentru Bored Panda.

Autorul își propune ca, în următorii ani, să călătorească în regiunile nordice și baltice, Africa de Sud și alte locuri spectaculoase din lume.

„Acum ne pregătim pentru o expoziție organizată în Lofoten, împărtășim arta noastră pe rețelele de socializare și muncim la dezvoltarea proiectului”, a încheiat Vilija.

 

Articole asemănătoare

Back to top button