fbpx

foto | „Vă mulțumesc, dragii mei doctori”. Maestrul Eugen Doga s-a reinfectat cu COVID-19

Compozitorul Eugen Doga s-a reinfectat cu COVID-19. Maestrul se află acum într-o perioadă de recuperare, după ce a petrecut mai mult timp la spital. Într-o postare pe Facebook, Eugen Doga a vorbit despre momentele prin care a trecut și a mulțumit medicilor și asistentelor medicale din secția de profil care l-au tratat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„O Doamne, cât de greșit noi uneori gândim despre lume. Da ea e atât de frumoasă și oamenii ei sunt atât de buni. Mai ales la nevoi. Cu cât mai mult o cunoaștem această lume și cu cât mai mult o iubim, cu atât ni e mai mare dorul de a o iubi, de a trăi, de a face ceva frumos pentru ea”, scrie compozitorul.

Eugen Doga a fost internat la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail” din Chișinău.

„Când mă ducea pe coridoare cu căruciorul o foarte drăguță asistentă, vedeam împrejur oameni bolnavi care abia-abia se ținea pe picioare spijiniți de păreți cu tristețe și disperare în priviri în căutarea abstractă a celui, care îi va ajuta să iasă din starea aceasta gravă cu viață. Pe la mijloc de coridoare umblau încolo-încoace, ba nu umblau, alergau de parcă nici nu se atingeau de podea, fete tinere, surorile medicale spre un salon, sau altul pentru a ajuta cât mai repede pe bieții pacienți afectați cu năpastia asta ce a dat peste capul nostru, Covid și colegul răului acestuia Omicron”, scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Maestrul spune că a avut și atacuri din cauza virusului. Acesta aduce mulțumiri doctorilor și asistentelor medicale care l-au tratat pe perioada aflării în spital.

„Boala asta e încă puțin cunoscută și studiată. Imediat s-au început atacuri la adresa acestei maladii cu diferite medicamente pe care eu regulat le administram. Să nu uitați, dragii mei doctori, salvatorii sănătății și chiar vieții noastre, și de propria sănătate. Să ne vedem sănătoși și plini de dor de viață. Cu drag vă aștept la concertele mele, care tot sunt menite pentru sănătatea spirituală a mielor de suflete pe tot globul pământesc. Muzica nobilează omul și unește Lumea”, a scris pe final compozitorul.

Pentru prima dată, maestrul s-a infectat în anul 2020. Atunci, în data de 14 octombrie, Eugen Doga a mărturisit că „a trecut și el prin acest calvar” făcând referire la infecția COVID-19. Maestru i-a numit pe medici „trimiși ai lui Dumnezeu”.

Foto: Facebook/Doga Eugen
Foto: Facebook/Doga Eugen

Articole asemănătoare

Back to top button