fbpx

foto | Surprizele Teatrului Eugene Ionesco continuă! Ce spectacol va fi scos din arhivă în această săptămână?

Maratonul TEI online continuă. În această săptămână, avem aceeași destinație – Stagiunea XIV, 2004-2005. Așadar, cei de la Teatrul Național Eugene Ionesco vor scoate din arhivă spectacolul „Lecția”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, pe parcurs, Maratonul revine cu cărți recomandate de către actorii Teatrului Național Eugene Ionesco! Și, evident, artiștii nu uită să ne aducă cele mai picante detalii despre spectacolul „Lecția”!

„Lecția” de Eugene Ionesco

– Regia: Vitalie Drucec;

– Premiera: 30 martie 2005;

– Scenografia și costumele: Tatiana Popescu;

– Muzica: Marian Stârcea;

– Distribuția:

Profesorul: Gheorghe Pietraru;

Tânăra elevă: Maia Grosu;

Menajera: Marina Madan.

„În acest spectacol al lui Ionesco, Gheorghe Pietraru a realizat cel mai bun rol masculin al anului, jucând demențiala motivare a crimei și a războiului”, a mărturisit Andrei Vartic, regizor de teatru și film.

Nu ratați acest spectacol, care va fi transmis pe canalul de Youtube al TEI și pe pagina de Facebook începând cu ziua de sâmbătă, ora 17:00. Pentru a-l putea viziona, va trebui să accesați acest link.

Și nu uitați – pentru a fi la curent cu programul săptămânal trebuie doar: să dați like și follow paginii teatruluI, să invitați prietenii să facă același lucru și să vă abonați la canalul de Youtube al TEI.

„Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jurul vostru! Împreună suntem mai puternici! Fii mai aproape de noi, fii mai aproape de teatru! Vă promitem că n-o să vă plictisiți” – ne transmit cei de la TEI.

Articole asemănătoare

Back to top button