fbpx

foto | SpongeBob și Patrick în viața reală, găsiți pe fundul Oceanului Atlantic

Cercetătorii din Statele Unite ale Americii i-au găsit pe SpongeBob și Patrick la fundul oceanului. Oamenii de știință de la Administrația Națională Oceanică și Atmosferică au descoperit un burete de mare și o stea, ce seamănă izbitor cu personajele principale ale desenului animat „SpongeBob Pantaloni Pătrați”, informează cnet.com.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cele două viețuitoare au fost surprinse în imagini de Okeanos Explorer, în timp ce explorau adâncimile de pe coasta de est a Americii de Nord. Animalele marine se aflau la o adâncime de 1885 metri, la 322 de kilometri est de New York.

Administrația Națională pentru Cercetări Oceanice din SUA a observat imediat asemănările. Oamenii de știință au stabilit că buretele aparține genului Hertwigia, iar steaua aparține genului Chondraster.

Buretele de mare găsit din genul Hertwigia este atipic pentru culoarea sa galben strălucitoare. De obicei, bureții de mare din adâncimi sunt de culoare portocalie sau albă, ceea ce îi ajută să se camufleze în condiții de lumină slabă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button