fbpx

foto | Simona Halep a fost cerută de soție. Cum arată inelul de logodnă

Tenismena Simona Halep a fost cerută de soție de către iubitul ei, Toni Iuruc. Povestea de dragoste a celor doi a început în urmă cu câțiva ani. Cuplul le-a dat mai multor prieteni apropiați o fotografie în care Simona purta inelul primit de la iubitul ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 13 ani.

Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat de mai multe ori împreună, dar au păstrat planurile lor de viitor în secret.

gsp.ro

Simona Halep este o jucătoare de tenis din România care a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent ea se află pe locul 3 mondial.

Articole asemănătoare

Back to top button