fbpx

foto | Prima ieșire în lume cu micuțul Archie. Ducii de Sussex l-au adus pe fiul lor la un meci de polo

După publicarea primelor fotografii cu micuțul Archie, Harry și Meghan au ieșit pentru prima dată cu el în lume. Deși nu a fost un eveniment public, paparazzi nu au scăpat momentul din vedere și au reușit să-i surprindă în mai multe ipostaze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timp ce frații William și Harry au jucat polo, soțiile Kate și Meghan au urmărit meciul cu copiii. Meghan l-a ținut în permanență în brațe pe primul său copil, cu fața întoarsă spre piept, pentru a nu-l arăta fotografilor și pentru al proteja de zgomote. Kate a venit cu toți cei trei copii – George, Charlotte și Louis.

Apariţia celor două cumnate la meciul de polo arată că nu există animozităţi între ele aşa cum a speculat presa, dar şi numeroasele voci din apropierea Casei Regale.

William și Harry au acceptat să joace la Ziua Regelui la King Power Royal Charity de la Wokingham, un turneu ținut în memoria lui Khun Vichai Srivaddhanaprabha, antreprenorul care a murit la 28 octombrie 2008 ca urmare a unui accident de elicopter.

În imaginile surprinse de paparazzi Meghan apare purtând o rochie midi kaki creată de Lisa Marie Fernandez, iar Archie este îmbrăcat într-o salopetă albă, având picioruşele goale, transmite presa străină.

Articole asemănătoare

Back to top button