fbpx

foto | „Plângeam și respiram”. Cristina Gheiceanu a povestit internauților despre nașterea micuței Adela

După ce în viața sa a apărut micuța Adela, Cristina Gheiceanu pare a fi foarte fericită împreună cu soțul său, Ovidiu, și povestește cu entuziasm despre frumosul eveniment ce i-a schimbat viața.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cunoscuta bloggeriță a răspuns mai multor întrebări ale fanilor de pe Instagram, oferindu-le detalii despre cum a decurs nașterea micuței, dar și alte detalii care țin de viața de părinte.

„Travaliul a durat 6/7 ore, care au fost cele mai intense din viața mea. Am născut fără epidurală. Poate sună ciudat, dar eu chiar am vrut să-mi testez corpul și să trăiesc această experiență unică. Pe mine respirația m-a ajutat cel mai mult. Când simțeam că nu mai pot, respiram. De fapt, Ovidiu îmi amintea de acest lucru și respira odată cu mine. Eu plângeam și respiram”, a mărturisit Cristina.

Bloggerița a fost întrebată de către fani despre kilogramele în plus și starea ei de după naștere. Aceasta a menționat că nu a avut anumite probleme după ce a adus-o pe lume pe Adela și că a slăbit deoarece „nu prea are timp să mănânce și că uneori chiar uită să o facă”. Ea a mai spus internauților că se simte în siguranță și primește mult suport din partea familiei.

„O am pe mama care mă ajută și, datorită ei, eu pot să continui să lucrez. Seara, Ovidiu are grijă de Adela, în timp ce eu pot savura un ceai sau duș mai lung”, a mai zis fosta prezentatoare TV.

Totodată, fiind întrebată dacă va arăta fața fetiței sale și fanilor de pe internet, Cristina Gheiceanu a răspuns că ea „este atât de mică și pură. Este mica noastră minune și, poate sună egoist, dar, deocamdată, vrem să ne bucurăm doar noi de ea. Poate într-o zi, când o să simțim momentul, o să o vedeți”.

Bloggerița a mai fost întrebată dacă vrea să se întoarcă la munca de jurnalist, iar ea a ținut să menționeze că, deși a fost o experiență frumoasă, este un domeniu ce ocupă mult timp și din cauza căruia nu poți avea viață personală.

Citește și: foto | Emană iubire prin zâmbete și îmbrățișări. Cristina Gheiceanu a dezvăluit care este numele micuței sale drăgostoase

Articole asemănătoare

Back to top button