fbpx

foto | Nu te ascunde de frig sub plapumă! Încălzește-ți weekendul cu 10+ evenimente colorate

Nu te ascunde de frig sub plapumă. Adună prietenii și încălziți-vă la cele mai colorate evenimente din acest weekend. Ca întotdeauna, ZUGO vă oferă câteva sugestii pentru a vă petrece frumos zilele libere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 21 septembrie

9:00 – Festivalul Bostaniada 2019 – Anul acesta, natura din preajma lacului Bălăbănești a devenit și mai frumoasă, iar vor amenaja zone agroalimentare, zona pentru meșteșugari și expoziții, zona pentru copii și scena, astfel încât să vă simțiți comod și să vă puteți relaxa.

12:00 – Art Fair – Pe aleea restaurantului Pani Pit se vor aduna la un târg inedit studiourile de creație de top din țară. Pictură, dans, vocal, ceramică, broderie, floristică, teatru, educație estetică sunt câteva din activitățile la care te vei putea înscrie chiar pe loc.

12:00 – Subotnik la Stadionul Republican – Îi invităm pe toți, cu mic, cu mare, să facem curățenie împreună pe teritoriul Stadionului Republican. După ce încheiem curățenia, stăm la un picnic și povestim despre istoricul glorios, prezentul tumultuos și viitorul luminos al stadionului.

15:00 – Recital al trupei „Oamenii dimineții” –Evenimentul se va desfășura pe strada pietonală, în cadrul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești, ediția a V-a. Trupa „Oamenii dimineții” s-a format în 2018 în Târgu Mureș, Transilvania, România. Grupul abordează mai multe genuri muzicale: jazz, rock, funk, blues, hip-hop și muzică tradițională românească.

15:00  Lansarea la Chișinău a cărții „Dor de dor de tine”  Iubitorii de poezie sunt invitați la lansarea cărții „Dor de dor de tine” de Constantin Romulus Preda. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe și fotografii cu autorul.

16:00 – Moldova Fashion Days – Grație, stil, originalitate, combinație de texturi și culori toate transpuse în ținutele spectaculoase ale peste 30 de designeri, reuniți sub brandul Din Inimă. Ediția din toamnă, Moldova Fashion Days aduce în atenția publicului larg tendințele sezonului toamnă – iarnă 2019.

16:00 – Concert de Johann Sebastian Bach, Intrare Liberă – O selecție de lucrări ale lui J. S. Bach, interpretate de ansamblul vocal-instrumental Udo Karl Otto Meyer. Dirijor principal – Oleg Constantinov, la pian – Natalia Botnariuc.

22:00 – Wat Zat Song? Party with dj Big Bro! – Dacă nu ați auzit de Big Bro atunci cu siguranță ați auzit de Dj #thelight, pentru că ei fac împreună o adevărată nebunie, în sensul de distracție.

Duminica, 22 septembrie

8:00 – Campanie caritabila „Încalță un om al străzii” – Campania se organizează pentru a putea asigura bunul mers al lucrurilor, pentru a le oferi beneficiarilor posibilitatea de a purta niște încălțări decente, mai ales că se apropie perioada rece a anului.

9:00 – Lectii de Zbor pentru Boboci – Ești student în primul an în Chișinău? Vino cu noi să descoperi cele mai interesante locuri de vizitat într-o aventură.

10:00 – Târgul Meșterilor Populari – În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea să admire expozițiile de piese tradiționale și artizanat, confecționate cu mult talent și dragoste de către meșterii populari, să achiziționeze ce le-a plăcut și să se bucure de un program artistic.

14:00 – 404 Bisexualitate Not Found – Vă invităm la o discuție sinceră cu un scop simplu: să scoatem la suprafață miturile și stereotipurile existente despre bisexualitate, să le demascăm și să le aranjăm pe rafturi. Vă invităm într-o călătorie a debarasării de stereotipuri, în care, sperăm, să avem ocazia să ne cunoaștem și să petrecem timpul într-un mod valoros.

18:00 –  Proiecţiile filmului „Siberia din oase„ –   Filmul e construit din confesiunile a patru protagoniştilor, care au fost ridicaţi şi trimişi forţat în Siberia, în cel de-al doilea val de deportări, în noaptea din 6 spre 7 iulie 1949. Fiecare episod are o istorie separată. Iar în ansamblu, ele punctează ororile şi dramele prin care au trecut zeci de mii de basarabeni în perioada stalinistă.

 

Articole asemănătoare

Back to top button