fbpx

foto | Novak Djokovic, subiect de amuzament pe internet. Glumele devenite virale cu sportivul blocat în Australia

Situația tenismanului Novak Djokovic, care încă nu a aflat dacă va putea juca la Australian Open a stârnit un val de glume pe rețelele sociale. Cele mai multe au legătură cu filmul Terminalul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Filmul Terminalul are în prim-plan povestea unui est european rămas blocat luni de zile pe un aeroport din New York, din cauza războiului civil din țara sa.

Amintim că Novak Djokovic a aterizat marți la Melbourne, pentru a participa la Australian Open, după ce a primit o derogare medicală de la regulile privind vaccinarea. El a fost condus însă la un centru pentru refugiați, după ce autoritățile au stabilit că viza de intrare în țară lui nu respectă regulile impuse de Australia.

Starul tenisului, rămas blocat pe aeroportul Tullamanrien din Melbourne în cursul nopţii, a primit o scrisoare din partea guvernului australian în care i s-a refuzat viza şi care comunică că va fi expulzat. Jucătorul a contestat decizia și așteaptă o hotărâre a unui judecător, care va fi pronunțată luni. Numărul unu mondial va afla abia luni dacă poate juca la Australian Open sau dacă trebuie să plece înapoi acasă.

Foto: Twitter

Articole asemănătoare

Back to top button