fbpx

foto | Noul an de studii le va aduce surprize studenților UTM. Holul blocului nr. 10 își va schimba radical imaginea

Studenții de la Facultatea Construcții, Geodezie și Cadastru, Facultatea Inginerie Economică și Business, dar și cei de la Catedra Militară a Universității Tehnice a Moldovei, la începutul anului de învățământ, vor regăsi instituția într-un nou „format”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul pentru că în blocul de studii nr.10 s-a dat startul lucrărilor de modernizare a holului. Și dacă până acum, intrarea în instituție nu era la fel de colorată, noul „update” prevede un design mult mai nuanțat și primitor pentru cei care își fac studiile în acest bloc.

Prorectorul Universității Tehnice, Dinu Țurcanu, a ținut să accentueze necesitatea acestor modificări la nivel de aspect, întrucât studenții trebuie să se simtă confortabil în instituție.

„Știu cât de importante sunt pentru voi, dragi studenți, spațiile moderne de studii, inclusiv și holurile blocurilor de studii care pot fi nu doar prietenoase, dar și amenajate altfel”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Totodată, prorectorul a felicitat atât actualii, cât și viitorii studenți care vor veni să învețe la UTM și le-a urat multă înțelepciune pentru a face alegerea corectă în campania de Admitere.

„Instituției noastre, Universității, facultăților ei, și subdiviziunilor universitare le doresc un viitor mai bun, prin continuarea a ce este bine făcut și prin reformă și modernizare, pentru a soluționa ce nu merge bine”, a mai scris Țurcanu.

Designul proiectului a fost realizat de Dumitru Carbuni, care a mai realizat și alte schițe pentru campusurile Universității Tehnice.

Articole asemănătoare

Back to top button