fbpx

foto | Mii de copii și adulți aleg să se distreze la OrheiLand, o destinație preferată pe timp de criză

OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, inclusiv zona „Aqua”, este luat cu asalt în weekend, precum și în zilele călduroase. Potrivit administratorilor parcului, acesta e vizitat zilnic de circa 1500 de oameni, în weekend numărul vizitatorilor poate ajunge și la 5000. De la deschiderea sezonului estival din acest an (1 iunie – prezent), peste 80.000 de oameni și-au petrecut timpul liber aici, susțin aceștia, precizând că acest lucru se datorează inclusiv faptului că distracția aici este gratuită, făcând OrheiLand o destinație preferată pe timp de criză.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totodată, pentru mulți – susțin administratorii – parcul OrheiLand este singurul loc în care își pot petrece vacanța de vară din cauza scumpirilor fără precedent din ultima perioadă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ilan Șor, la inițiativa căruia a fost construit OrheiLand, spune că este mulțumit că parcul este vizitat de tot mai mulți oameni și dă asigurări că va continua investițiile în copii.

„Mă bucur că un număr impresionant de oameni vin zilnic în cel mai mare parc de distracții din țară și din regiune. Sunt nespus de bucuros că cei mici au ocazia să adune amintiri de neuitat, mai ales acum când situația din țară este foarte complicată și, din cauza prețurilor mari pentru toate produsele și serviciile, părinții lor nu pot să le ofere prea multe.

Acest proiect important, de suflet, pe care l-am construit împreună cu oamenii care au încredere în mine, a fost gândit din start ca să fie un loc unde toată lumea să se simtă bine, să uite de griji și nevoi, unde să poată primi plăcere fără restricții, fără limitări și unde totul să fie gratuit.

Copiii reprezintă viitorul nostru, ei sunt sursa noastră de energie pozitivă, care ne ajută trecem mai ușor peste provocări și să învingem rutina zilnică, iar investiția în confortul și bunăstarea lor trebuie să fie o prioritate supremă”, spune liderul Partidului Șor.

OrheiLand a fost construit în 2018 și inaugurat în același an, în 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, la inițiativa lui Ilan Șor. În acest an, parcul de distrații se află la cea de-a cincea ediție.

Printre principalele echipamente de distracție se numără toboganele gonflabile, trambulinele, caruselurile și alte spații de joacă pentru copii de toate vârstele. Atracția de bază, atât pentru cei copii, cât și pentru adulți, este roller-coaster-ul de tip american, construit în Italia special pentru „OrheiLand”.

În sezonul de vară, parcul activează în fiecare zi. Luni este deschis între 16:00 și 22:00, iar de marți până duminică – de la ora 10:00 la 22:00.

Articole asemănătoare

Back to top button