fbpx

foto | Micul Prinț de la Valea Morilor își sărbătorește astăzi „ziua de naștere”! Ținute ale personajului care au cucerit internauții

Micul Prinț din parcul Valea Morilor este sărbătorit astăzi. Sculptura, devenită deja o vedetă a Chișinăului și nu numai, împlinește doi ani de când a fost instalată și bucură ochii trecătorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși este neînsuflețit, e mereu o plăcere să auzim noutăți frumoase despre micul personaj. De aceea, „ziua sa de naștere” nu a trecut neobservată. Acesta a fost felicitat ca la carte de prietena sa – Alexandra Ceban.

„Iar între timp (pe fundalul tuturor dificultăților lumii), Micul Prinț sărbătorește azi, nici mult și nici puțin, doi ani de când a aterizat la Valea Morilor, cu ce am și venit să-l felicit! Lumânarea a fost suflată, dorința a fost pusă. La mulți ani înainte!”, a scris ea pe Facebook.

De pe 10 august 2018, atunci când micul personaj a fost plasat pe gardul din parc, ne-a surprins cu diverse ținute, create – desigur – de familia sa. Așadar, iată câteva dintre cele mai cuceritoare hăinuțe îmbrăcate de el.

Articole asemănătoare

Back to top button