fbpx

foto | Le recunoști? Câteva vedete și-au amintit de vremea când erau „de-o șchioapă” și au povestit întâmplări hazlii din copilărie

Unele vedete și-au felicitat copii cu ocazia zilei lor, pe când altele și-au adus aminte de vremea când erau „de-o șchioapă” și făceau năzbâtii. Printre curajoasele care au publicat fotografii din copilărie se numără Lili Lozan, Cleopatra Stratan, Natalia Barbu, Doinița Gherman și Anastasia Fotachi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prezentatoarea Lili Lozan afirmă că a avut parte de o copilărie minunată și că a crescut fiind iubită de cei apropiați.

„Nu am primit bătaie, dar am știut de respect, nu ni se închidea gura, ba din contra, aveam ședințe de familie și noi știam când e voie sa cerem doi lei de înghețată și când nu… Peste ani am înțeles, un copil nu are nevoie de haine frumose și jucării colorate, ci de povestea de seară, îmbrățișările calde și de familie… Aveți grija de cei dragi și nu uitați de copilul din voi, e minunat când îl știi încă ștrengar”, a scris Lili pe pagina sa de Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

La noi in sat era doar un singur aparat foto, evident, poze avem puține, dar in schimb, am atâtea amintiri in suflet😍 Copilăria mea a fost minunata, am crescut în atâta dragoste, încât nu cred ca există ceva mai prețios, iar părinților le mulțumesc in fiecare zi pentru dăruirea cu care ne-au crescut, deși, acum stau și ma gândesc ca nu le-a fost deloc ușor, anii ‘90 pentru noi au fost grei, tare grei. Nu am primit bătaie, dar am știut de respect, nu ni se închidea gura, ba din contra, aveam ședințe de familie și noi știam când e voie sa cerem 2 lei de înghețată și când nu, nu am stat degeaba, ci aveam îndatoriri și obligații, deși, nu pot sa zic ca am fost tare oropsiți, de copilărie părinții nu ne-au privat. Peste ani am înțeles, un copil nu are nevoie de haine frumose și jucării colorate, ci de povestea de seara, îmbrățișările calde și de FAMILIE și ai mei, de multe ori, au vrut sa plece peste hotare, sa facă bani, sa ne pună „pe picioare”, dar tata mereu a fost contra ( el avea frica sa nu se destrame familia) și slava domului, azi, suntem bine, la casele noastre, Dumnezeu are grija de toți🙏 Aveți grija de cei dragi și nu uitați de copilul din voi, e minunat când îl știi încă ștrengar😉 #happychildrensday #mood #summervibes

Публикация от Lili Lozan Daschevici (@lililozan)

Deși mulți o țin minte ca fiind fetița în rochița cu buline, Cleopatra Stratan s-a maturizat și a devenit o domnișoară în toată firea. Totuși, cu ocazia zilei de 1 iunie, aceasta a publicat o fotografie de când era mică, însoțită de următorul mesaj: „Vai vai cât de repede au trecut anii! La mulți ani copile! Să rămânem veșnic copii în suflet!”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Vai vai cât de repede au trecut anii!! La mulți ani copile! Să rămânem veșnic copii în suflet!😊❤️ #happychildrensday

Публикация от Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Natalia Barbu afirmă că a avut parte de o „copilărie de poveste”, iar în ciuda greutăților întâmpinate, a crescut în iubire și respect.

Am reușit să rămânem o familie, să trecem cu răbdare și iubire prin toate greutățile… Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru părinții și bunicii mei, pentru iubirea și toate sacrificiile lor”, a adăugat cântăreața.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Copilaria mea a fost de poveste, anii ‘80, la tara la bunici. Am crescut in iubire si respect. Am trecut de la copilaria de la tara la razboiul din Transnistria, unde nu mai era atat de frumos, unde parintii mei au facut intr-o noapte bagajele si am venit la Chisinau. Am luat-o de la zero, cu multe greutati. Am reusit sa ramanem o familie, sa trecem cu rabdare si iubire prin toate greutatile. Acum, inteleg, cat de greu a fost, ei totusi au reusit sa ne dea tot ce e mai bun, un viitor. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru parintii si bunicii mei, pentru iubirea si toate sacrificiile lor. Sa creasca frumos copiii nostri si sa ne fie sanatosi parintii!

Публикация от 🅽🅰🆃🅰🅻🅸🅰 🅱🅰🆁🅱🆄 (@nataliabarbu_official)

Articole asemănătoare

Back to top button