fbpx

foto | Lansarea thriller-ului supranatural „Coborând în sus”: Cum a fost la eveniment

Vineri, 9 decembrie, a avut loc lansarea celui de-al treilea roman intitulat „Coborând în sus”, scris de Vladimir Mânăscurtă. La lansare au fost prezente peste o sută de persoane, printre care scriitori, actori, regizori și interpreți. Actorul și prezentatorul TV, Andrei Porubin, a interpretat un fragment din carte și a venit cu un discurs către cei prezenți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul de lansare al cărții „Coborând în sus” a adunat mai mulți oameni pasionați de artă, care au venit cu o recenzie asupra romanului.

A fost recitată poezia lui Dumitru Rău, dedicată cărții, cu aceeași denumire „Coborând în sus”. Scriitoarea Marinela Lungu a venit către public cu o analiză a cărții și o recenzie. Regizoarea Adriana Vasilcov a dus un discurs despre cărți și despre filme. Editorul Ion Bargan a venit cu cuvinte de laudă către autor, despre importanța lecturii si a îndemnat și alți tinerii scriitori să trimită manuscrisele la editura Bestseller.

Vladimir Mânăscrută a încheiat seara cu un dialog cu publicul. A răspuns la mulțimea de întrebări ce veneau din partea iubitorilor de lectură, despre culisele lumii literare, secretele si procedurile scrierii. Seara a fost încheiată cu o sesiune de autografe și una de fotografii. Au fost aduse mulțumiri partenerilor media si sponsorilor. Cartea este disponibilă în librării si își așteaptă cititorii.

Cartea „Coborând în sus” face parte din genul thriller supranatural, dar conține elemente de horror, detectiv, mistică, romantică și desigur dramă. Abordează un subiect despre cum dorințele noastre pot juca o glumă rea asupra destinului. Este o poveste a pierderii și regăsirii de sine, a dragostei și a cruzimii, a binelui și a râului.

Întreaga poveste este redată din două puncte de vedere, a lui și a ei, de asta uneori in carte aceleași evenimente se repeta din perspective diferite, doar pentru a înțelege mai bine eroii. Ca sa vorbesc despre mesajul cărții care as vrea sa ajungă la cititori, ar trebui sa divulg finalul, de asta pot spune doar ca este un mesaj care va ajunge cu siguranță la inima fiecărui cititor. Iar denumirea, va deveni clară după ce ultima pagina va fi întoarsă. Este ceva total diferit de ce am scris până acum și total de altă calitate. Probabil numai acum, anume cu această lucrare s-a format stilul meu de scriere”, a spus autorul cărții.

Această prezentare necesită JavaScript.

Textul ediției în limba engleză fost prelucrat de David Restaino – un redactor american. Pe Amazon cartea a fost timp de patru săptămâni în top #1 New Release în două categorii și a avut recenzii internaționale pozitive. Inițial, textul cărții a conținut 110.000 de cuvinte, dar după sugestiile și lucrul redactorului, 38.000 de cuvinte au fost scoase, lăsând 72.000.

 

Articole asemănătoare

Back to top button