fbpx

foto | La 30 de ani are o siluetă de invidiat și o viață împlinită în SUA. Xenia Deli și-a sărbătorit recent ziua de naștere

Recent, Xenia Deli și-a sărbătorit ziua de naștere. Moldoveanca a avut parte de o petrecere incendiară alături de cele mai bune prietene. Fetele au sărbătorit până în zori, s-au distrat, iar pe tot parcursul serii Deli și-a ținut la curent urmăritorii de pe Instagram cu ce se întâmplă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La cei 30 de ani proaspăt împliniți, conaționala se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care a recăpătat-o în timp record, la nici doi ani după ce a născut. De când e stabilită în Los Angeles cu soțul ei, vedeta este mai puțin activă pe rețelele de socializare, cu toate acestea de ziua ei a făcut o mică excepție. Tematica petrecerii a fost „White Party”, prin urmare toate invitatele ei au fost îmbrăcate conform dress-codului. Fetele au încins ringul de dans și au avut parte de o seară memorabilă.

Xenia Deli este un fotomodel din Republica Moldova. Aceasta a apărut pe coperțile mai multor reviste atât naționale cât și internaționale, dar și în videoclipuri muzicale, precum „What do you mean” – Justin Bieber și „Thinking about you” – Calvin Harris.

Foto: Xenia Deli via Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button