fbpx

foto | Jurnalista Inessa Voscoboinic a născut. Ce prenume neobișnuit au ales proaspeții părinți pentru fetița lor?

Inessa Voscoboinic a adus pe lume primul ei copilaș. Jurnalista și prezentatoarea TV a dat naștere unei fetițe, iar bucuria a împărtășit-o cu fanii săi de pe Instagram, printr-o postare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proaspeții părinți, Inessa și Dumitru Alexandrovici, au decis să anunțe frumoasa veste, împărtășind, totodată, și ce nume au ales pentru puiul lor de fericire. Inessa a publicat o fotografie cu mânuța micuței, ce poartă o brățară roșie de care atârnă inițiala numelui său P – Priya.

Numele ales de cei doi îndrăgostiți este unul deosebit pentru Republica Moldova, acesta fiind de origine indiană.

„Am un nume, dar e secret, nu-l fac public până când, pentru că şi dintre cei mai apropiaţi reacţionează când zic că e „nume deosebit, nu am mai auzit aşa nume în Moldova”. Am două nume, dacă fetiţa va fi mai brunetă, să semene cu mine, atunci va fi un nume şi dacă îi seamănă lui – alt nume”, a spus Inesa, recent, în cadrul unui interviu la de la Prime TV.

Amintim că jurnalista a anunțat despre sarcina sa în noiembrie 2018. Nunta jurnalistei a avut loc pe 23 septembrie anul trecut, pe o plajă din Grecia. Prezentatoarea Canal3 a fost cerută în căsătorie în Dubai, tot pe o plajă, după mai bine de un an de relație. Vestea a fost împărtășită imediat cu prietenii virtuali de pe Instagram, unde Inesa a postat și câteva poze cu inelul de logodnă.

Articole asemănătoare

Back to top button