fbpx

foto | Încă nu ați pregătit darurile pentru femeile din viața voastră? Opt idei de cadouri pentru 8 Martie

Ziua Internaţională a Femeii sau Ziua Mamei, sărbătorită pe 8 Martie, reprezintă un bun prilej să le mulţumim femeilor importante din viaţa noastră prin cuvinte sau prin mici atenţii pentru tot ceea ce fac pentru noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Soția, iubita, mama, sora sau fiica, fiecare dintre femeile din viața voastră se vor bucura de atenția pe care le-o veți acorda, oferindu-le un dar original.

Dacă încă nu ați apucat să vă gândiți sau să luați cadoul potrivit, ZUGO vine cu câteva idei de cadouri de la producătorii autohtoni sau care sunt, cel puțin, la îndemâna și buzunarul oricui.

Accesorii handmade

Se spune că bijuteriile au fost purtate în istorie ca simboluri ale puterii. Cu timpul acestea au devenit un element indispensabil pentru a completa o ținută. De asemenea, nu doar o femeie a spus că accesoriile sunt cele mai bune prietene ale reprezentantelor sexului frumos.

Pentru inspirație, citește: foto | Sunt „cireașa de pe tort” pentru fiecare ținută! Gentuțele handmade deosebite, realizate de o tânără de 16 ani

Produse de îngrijire artizanale

Ritualul de îngrjire are un efect uimitor asupra stării unei femei. Când o femeie își dă timp pentru relaxare și grijă pentru corpul său, aceasta uită de oboseală și toate grijile.

Gustări sănătoase și naturale

Cine a spus că darurile nu pot fi comestibile? O cutie umplută cu bunătăți naturale ar putea fi un cadou memorabil, care să exprime grija. Totodată, orice femeie s-ar bucura să de gustări pe care le poate savura fără a-și face griji de siluetă sau kilograme în plus.

Foto: Flavorya
Foto: Alina Matei

Accesorii pentru bucătărie și casă

Fără dubii, femeile sunt perfecționiste înrăite cu un gust estetic cu totul aparte. Mamele și soțiile dvs. ar aprecia un obiect executat manual și care s-ar înscrie perfect la bucătărie sau în decorul casei. Fie că este vorba de produse pentru bucătărie, bibelouri sau produse pentru baie, acestea vor fi mereu binevenite.

Foto: Wooden

Cărți

Este aproape imposibil să o dați în bară, dăruind o carte. Mai ales că rafturile librăriilor sunt doldora de cărți despre și/sau scrise de femei de succes. Aleasă corect, o carte poate fi o sursă de inspirație și un cadou de suflet. Totodată, nu uitați de tradiționalul mesaj lăsat pe coperta cărții, care va adăuga caadoului o picătură de unicitate.

Foto: Margareta Cartiră

O ie

O ies este acel element vestimentar care nu merită să lipsească din garderoba unei femeie. De aceea, o bluză tradițională veritabilă, lucrată manual și cu un croi original ar putea deveni cadoul despre care destinatara își va aminti încă mult timp cu mare drag.

Foto: Șezătoarea Basarabia

Cutie pentru bijuterii

Dacă vă este frică să o dați în bară cu alegerea bijuteriilor, atunci cu siguranța nu e loc de dat greși în alegere unei cutii pentru păstrarea accesoriilor.

Foto: Babira Diana

Un album pentru amintiri

Nu e este o noutate că femeile țin minte în detalii momentele importante din viața lor, dar un album pentru fotografii și memorii ar fi o comoară emoțională.

Chiar și cu un cadou pregătit, nu uitați de tradiționalul mărțișor, de felicitare și nici de buchetul de flori, care niciodată nu se vor demoda.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button