fbpx

foto | Sunt „cireașa de pe tort” pentru fiecare ținută! Gentuțele handmade deosebite, realizate de o tânără de 16 ani

Rafinate, stilate și comode. Așa sunt gentuțele handmade, croșetate cu mult drag de Mădălina, o tânără de 16 ani care și-a dorit să înceapă o afacere proprie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ideea de a începe această aventură a venit destul de firesc, întrucât mi-am dorit un venit în plus și o oarecare independență financiară. Îmi plăcea să croșetez încă de când am învățat asta la școală, așa că am decis să împart acest hobby cu oamenii”, a spus Mădălina într-un interviu acordat pentru ZUGO.

Tânăra afirmă că, înainte de a iniția această afacere în mediul online, a studiat piața de desfacere, arta fotografiei, managementul pe social media și, desigur, și-a perfecționat tehnica de lucru.

„Nu pot descrie ce emoții am avut când am primit prima comandă”, a adăugat Mădălina.

De ce ar trebui fiecare domnișoară să aibă o gentuță croșetată handmade?

„Accesoriile croșetate sunt articole elegante, perfecte pentru perioada caldă a anului și care, cred eu, sunt „cireașa de pe tort” a oricărei ținute. Faptul că sunt handmade le face și mai frumoase”, afirmă cu certitudine tânăra.

Pagina pe care puteți vedea și comanda piesele handmade realizate de Mădălina o găsiți aici. Atelierul ei dispune de o gamă largă de culori, iar în curând vor fi disponibile mai multe modele de gentuțe.

În sezonul rece al anului, Mădălina planifică să lanseze o linie de articole vestimentare, la fel realizate manual.

Foto: Mădălina Botnari

Articole asemănătoare

Back to top button