fbpx

foto | Formează un cuplu cu sora lui Emilian Crețu? Renato Usatîi s-a afișat cu iubita de Revelion

Fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, și-a afișat iubita pe rețelele de socializare, cu ocazia Revelionului. Cu câteva minute înainte de miezul nopții, Usatîi a publicat trei fotografii alături de Nina Crețu, sora actorului Emilian Crețu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fotografiile erau însoțite de un mesaj de felicitare cu prilejul Anului Nou.

„Ultimile clipe ale anului 2021 sunt pe cale să-și pronunțe verdictul final, iar noul an iată că ne apare promițător la ușă. Un început ce se prevede a fi plin de speranță, pace și iubire, că doar asta ne face să trăim din plin fiecare fracțiune de timp din viața!!!

Cu această specială ocazie, vă doresc să fiți iubiți precum oferiți iubirea, să multiplicați clipele care vă fac cu adevarat împliniți cu sine înșivă și cei din jurul vostru, umpleți cu bunătatea voastră golurile din inimile celor mai puțin fericiți, dăruiți dragoste pe care fiecare o vrea la schimb.

Liniștea și armonia să-și pronunțe mereu prezența în familiile voastre, iar curajul și sinceritate să vă fie mereu călăuză”, a scris Usatîi.

Politicianul, care și-a dat anul trecut demisia din funcția de primar de Bălți, a afișat și locul în care cei doi au întâmpinat anul 2022. Este vorba despre o locație din orașul spaniol Marbella.

Același mesaj și aceleași poze au fost publicate și de către tânără, care a mai adăugat o fotografie în care apare și sora lui Renato Usatîi, Veronica.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button