fbpx

foto | Demi Lovato a spus DA! „Te iubesc mai mult decât ar putea exprima o legendă”

Celebra cântăreață Demi Lovato a spus „DA” celui care urmează să-i fie mereu alături. Cu puțin timp în urmă, vedeta și-a bucurat fanii cu o postare emoționantă prin care anunță că a acceptat să fie soția actorului Max Ehrich.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe o plajă goală, cu ea într-o rochie albă și el ținând-o în brațe – așa au fost surprinși Demi și Max în momentul când au decis să-și unească destinele pentru totdeauna. În fotografiile postate, actrița poartă inelul de logodnă, cu o piatră mare.

„Când eram încă fetiță, tatăl meu mă numea întotdeauna „partenerul mic” – ceva care s-ar putea să pară ciudat fără accentul lui de cowboy din sud. Pentru mine a avut un sens perfect. Și azi cuvântul are, din nou, un sens perfect, dar astăzi oficial voi fi partenera altcuiva.

Max Ehrich, știam că te iubesc din momentul în care te-am cunoscut. A fost ceva ce nu pot descrie nimănui care nu a simțit asta vreodată. Nu am mai simțit niciodată o iubire necondiționată din partea cuiva din viața mea (în afară de părinții mei). Tu nu mă presezi niciodată să fiu altfel. Și mă faci să vreau să fiu cea mai bună versiune a mea. Sunt onorată să accept cererea ta în căsătorie. Te iubesc mai mult decât ar putea exprima o legendă, sunt entuziasmată să încep o familie și o viață alături de tine. Te iubesc pentru totdeauna. Partenerul meu. Iată viitorul nostru!”, a scris Demi.

https://www.instagram.com/p/CC-S49WhMDR/

„Ești fiecare cântec de dragoste, fiecare film, fiecare lirică, fiecare poezie, tot ce am putut visa vreodată de la o parteneră de viață. Cuvintele nu pot exprima cât de îndrăgostit de tine sunt. Nu pot să petrec o secundă pe Pământ fără miracolul de a te avea soție”, a mărturisit, la rândul său, Max.

Demetria Devonne „Demi” Lovato este o cântăreață, compozitoare americană, actriță și model. A debutat în serialul „Barney & Friends”, însă și-a câștigat celebritatea în urma rolului lui Mitchie Torres în filmul „Camp Rock” alături de Jonas Brothers. Lovato a debutat în industria muzicală cu albumul Don’t Forget, apoi succesul a crescut și cu albumele: Here We Go Again, Demi, Confident șiTell Me You Love Me.

Max Ehrich este un actor, cântăreț și dansator american. Este cunoscut pentru rolurile sale din „The Young and thelessless”, „Under the Dome” și „The Path”.

https://www.instagram.com/p/CC-S49cFFt7/

Articole asemănătoare

Back to top button