fbpx

foto | Celebrul actor Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Mesajul transmis fanilor

Actorul și producătorul de film american, Tom Hanks, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Bolnavă de COVID-19 este și soția sa, Rita Wilson. Anunțul a fost făcut recent de către cei doi, pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Celebrul artist a anunțat că este în Australia, acolo unde împreuna cu soția sa au fost testați de medici.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra. Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”, a dezvăluit Tom într-o postare pe Instagram, atașând o fotografie în care vedem o mănușă chirurgicală folosită.

Warner Bros (companie americană specializată în producerea de filme) a confirmat că actorul se află în Australia pentru un film despre Elvis Presley.
„Colabărăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene pentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el. Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume”, a confirmat Warner Bros.
Tom Hanks este un actor, regizor și producător de film american. Născut în 1956, acesta este câștigătorul a două premii Oscar pentru cel mai bun actor. Tom s-a făcut celebru prin mai multe roluri, jucate în comedii precum: „Bosom Buddies” (1980), „Vreau să fiu mare/Big” (1988), „Nopţi albe în Seattle/Sleepless in Seattle” (1993). Astfel, a reușit să obțină și roluri dramatice precum cel din „Forrest Gump” (1994) sau „Salvaţi soldatul Ryan/Saving Private Ryan” (1998).

Articole asemănătoare

Back to top button