fbpx

foto | Bătuți, înfometați și uitați de soartă. Istoria a doi patrupezi care s-au recuperat cu ajutorul și dragostea oamenilor

Foarte des putem găsi pe internet povești emoționante și imagini cu animale ale străzii ce au fost salvate de la moarte. Totuși, numărul acestora nu scade, iar de ajutorul și dragostea oamenilor au nevoie tot mai multe viețuitoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un astfel de ajutor a fost necesar și pentru doi patrupezi din Liban, care datorită atenției, afecțiunii și interesului oferit de lucrătorii unui adăpost de animale, astăzi se pot bucura de o viață liniștită și de mâncare cât mai multă.

Hazel și Aiden au fost găsiți pe stradă, fiind slăbiți de puteri și îngroziți, iar dacă nu ar fi intervenit oamenii, atunci cei doi ar fi murit de foame sau împușcați.

„Când am văzut-o pentru prima dată pe Hazel, ea s-a uitat la mine ca o fantomă. Era doar piele și oase, complet cheală, cu răni și neputincioasă. La început am crezut că ea era singură, însă după câteva minute a apărut Aiden, care de abia putea merge, fiind îngrozit de oamenii care îl alungau de pe străzi”, susține Maggie, voluntară la adăpost, pentru boredpanda.com.

După lungi perioade de tratament, patrupezii au învățat nu doar să mănânce și alerge din nou, ci și să aibă încredere în oameni. Acum, Hazel și Aiden sunt de nerecunoscut, iar frica din ochii lor s-a transformat în dragoste și fericire.

Autoare: Nicoleta Isac, stagiară ZUGO

Articole asemănătoare

Back to top button