fbpx

foto | Aroma strugurilor timpurii a cuprins Durleștiul în weekend. Cum s-a desfășurat a patra ediție a festivalului „Au Gust”?

Fructe și legume de sezon, activități culturale, seminare eco, expoziții și desigur struguri aromați. Așa s-a desfășurat primul eveniment offline din cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului „Au Gust”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul avut loc pe 15 august în fața Casei de Cultură din orășelul Durlești. Obiectivul principal a fost promovarea producătorilor autohtoni, cu implicarea persoanelor din domeniul culturii. Pe lângă delicii de sezon, cei interesați au putut procura produse eco-responsabile, obiecte de artizanat de la circa 30 de meșteri, totul pe fundalul muzicii populare pe vinil cu Ministerul Subculturii.

Totodată, cei prezenți la eveniment s-au relaxat pe hamace, au împletit covorașe sustenabile și s-au informat asupra procesului de reciclare a produselor electronice în Republica Moldova.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert în aer liber. Oxana Craciun, Maria Tisenco, Ana Granaci și invitatul nostru special Frate Gheorghe ne-au oferit o atmosferă caldă cu o selecție de piese cântate la chitară.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert în aer liber. Oxana Craciun, Maria Tisenco, Ana Granaci și invitatul special Frate Gheorghe au creat atmosferă cu o selecție de melodii cântate la chitară.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button