fbpx

foto | Anna Odobescu, invitata de onoare la un recital organizat de reprezentanta României la ESC 2019, Ester Peony

Reprezentanta României la Eurovision 2019, Ester Peony, la scurt timp de la Ceremonia de deschidere a concursului, a organizat un recital de muzică și o petrecere. Invitația de onoare a primit-o reprezentanta țării noastre, Anna Odobescu.
La eveniment a fost prezent și renumitul cântăreț din Federația Rusă, Filip Kirkorov, care a venit la Tel Aviv pentru a-l susține pe Serghei Lazarev. În cadrul petrecerii, pe scenă a urcat și conaționala noastră, care a încântat publicul cu piesa „Think”, de Aretha Franklin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ester Peony este cea care reprezintă România în acest an la Eurovision. Aceasta va lupta cu piesa „On a Sunday”, în cea de-a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai, atunci când pe scenă va urca și reprezentanta țării noastre, dar și cel al Rusiei.

Amintim că Eurovision 2019 va avea loc în Israel, va cuprinde două semifinale (14 și 16 mai) și o finală (18 mai curent). Reprezentanta țării noastre va concura alături de țări precum Rusia sau România, în cea de-a doua semifinală. Transmisiunea în direct va fi dată de de Moldova 1, Radio Moldova și pe TRM.MD.

Vezi și: video | Anna Odobescu a făcut prima repetiție generală pe scena de la Eurovision 2019: „Tot show-ul va fi doar artă vie”

video | Le-a vorbit europenilor în limba maternă: Anna Odobescu a mers la Eurovision cu traducător și a ținut un discurs în română

foto | A sclipit la propriu! Reprezentanta Moldovei la ESC a pășit pe covorul roșu într-o rochie creată de un designer autohton

 

Articole asemănătoare

Back to top button