fbpx

video | Le-a vorbit europenilor în limba maternă: Anna Odobescu a mers la Eurovision cu traducător și a ținut un discurs în română

Ieri a avut loc Ceremonia de deschidere a concursului muzical Eurovision 2019. În cadrul marelui eveniment, reprezentanții țărilor participante din acest an și-au făcut apariția pe covorul roșu, în timp ce, pe fundal, a răsunat piesa cu ajutorul cărora vor lupta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artiștii s-au prezentat în ținute care mai de care și au fost invitați, după un mic dialog cu prezentatorii, în clădirea unde va avea loc evenimentul.

Printre cei care au pășit emoționați pe covorul roșu, dar și cu încredere, este și reprezentanta Republicii Moldova, Anna Odobescu. Aceasta s-a prezentat alături de sand-artista, Kseniya Simonova, dar și o traducătoare, astfel încât participanta din partea țării noastre să poată vorbi oamenilor în limba maternă – cea română.

„Mă simt foarte fericită, aflându-mă aici. Este visul meu. Piesa „Stay” este una de dragoste, despre lupta pentru iubire, pentru care trebuie să mergem mereu înainte”, a spus conaționala noastră.

Momentul Annei Odobescu poate fi văzut, începând cu 1:56:07.

Amintim că Eurovision 2019 va avea loc în Israel, va cuprinde două semifinale (14 și 16 mai) și o finală (18 mai curent). Reprezentanta țării noastre va concura alături de țări precum Rusia sau România, în cea de-a doua semifinală. Transmisiunea în direct va fi dată de de Moldova 1, Radio Moldova și pe TRM.MD.

Vezi și: video | Anna Odobescu a făcut prima repetiție generală pe scena de la Eurovision 2019: „Tot show-ul va fi doar artă vie”

 video | Moldova va participa la ESC 2019. Ana Odobescu va evolua pe scena de la Tel Aviv datorită președintelui Partidului ȘOR

video | Ana Odobescu a câștigat finala națională a Eurovision Song Contest 2019. Ascultă piesa care va reprezenta Moldova la Tel Aviv

Articole asemănătoare

Back to top button