fbpx

foto | A sclipit la propriu! Reprezentanta Moldovei la ESC a pășit pe covorul roșu într-o rochie creată de un designer autohton

La Ceremonia de deschidere a concursului de muzică Eurovision 2019, fiecare reprezentant al țării participante a atras privirile prin ținute care mai de care. Excepție nu a făcut nici conaționala noastră, Anna Odobescu, care a ales să-și facă apariția cu o rochie sexy.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artista care va lupta pentru ca Republica Moldova să câștige marele concurs a defilat pe covorul roșu într-o rochie cu o nuanță de fuchsia. Ținuta a fost creată de un designer cunoscut al țării noastre – Olga Blanc, și a scos în evidență silueta moldovencei printr-un slit adânc pe picior. Rochia a fost asortată cu o pereche de sandale aurii, o geantă de culoare neagră, dar și o coafură lejeră.

Alături de ea, Anna a avut-o pe sand-artista, Kseniya Simonova, care a reușit să fie și ea în lumina reflectoarelor, printr-o rochie de aceeași nuanță, de tip prințesă.

Vezi și: video | Le-a vorbit europenilor în limba maternă: Anna Odobescu a mers la Eurovision cu traducător și a ținut un discurs în română

Articole asemănătoare

Back to top button