fbpx

foto | 15 fotografii rare cu Elisabeta a II-a: La fel de grațioasă cu degetul pe trăgaci și în rochie de mireasă

Regina Angliei, Elisabeth a II-a, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Suverana împlinește 93 de ani și este cel mai longeviv monarh, aflându-se pe tron de mai bine de șase decenii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Puțini cunosc, însă regina își sărbătorește aniversarea de două ori pe an, pe 21 aprilie, împreună cu familia și în cea de-a doua sâmbătă a lunii iunie, la o paradă tradițională în Londra. Astăzi, pentru a marca aniversarea reginei, vor fi trase 41 de salve de tun din Hyde Park, 21 de salve de tun din Windsor Great Park şi 62 de salve de tun din Turnul Londrei, iar suverana Regatului Unit va ieși tradițional să salute oamenii de la balconul Palatului Buckingham.

Chiar dacă face parte din înalta societate și are privilegii, Elisabetei a II-a nu i-a fost niciodată frică să își manifeste emoțiile în public, să le zâmbească dulce sau să le povestească ceva nepoților și strănepoților. Mai mult decât atât, în perioada războiul suverana a fost mecanic auto, iar acum nu ezită să mai urce din când în când la volanul automobilului. Vedeți mai jos câteva imagini rare cu suverana britanică.

Foto: harpersbazaar.com

Articole asemănătoare

Back to top button