fbpx

doc | Brățară, suvenir, pahare și lucrări handmade. Ce cadouri protocolare a primit Maia Sandu în ultima perioadă?

Președinția a publicat lista cadourilor protocolare primite de către șefa statului în al treilea trimestru al anului curent. Potrivit registrului de evidență, cel mai scump dar pe care l-a primit instituția prezidențială în această perioadă a fost din partea președintelui Italiei, Sergio Mattarella – un articol din sticlă suflată „Uovo a canne – Il Tricolore”, Venini-Murano, Veneția, handmade. Obiectul are o valoare estimată de 11.300 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În listă se este o farfurie decorativă lucrată manual, din argint – Ioannidis 1890 Jewellery Athens – dăruită de Nikos Dendias, ministrul de Externe al Greciei. Darul este evaluat la 8500 de lei.

Următorul cadou din punct de vedere al valorii financiare este o brățară din argint – Negri Gioielli – oferită de către Roma Roberto Fico, președintele Camerei Deputaților din Italia. Bijuteria costă 8000 de lei.

De aceeași valoare (8000 lei) este un suvenir lucrat manual, din cristal – Cristalleries SaintLouis – din partea lui Jean-Ives Le Drian, ministrul pentru Europa și Afaceri Externe al Franței.

Lista integrală a cadourilor:

LCP_2021_3 by ZUGO on Scribd

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button