fbpx

Ce greșeli faci la supermarket? Raionul „secret” unde alimentele sunt cu până la 50% mai ieftine

Orice supermarket are un raion secret”, plin de alimente de bază care sunt, de obicei, mai ieftine decât în alte părți ale magazinului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Raioanele cu produse alimentare din întreaga lume au, de obicei, opțiuni la prețuri foarte avantajoase pentru ierburi și condimente, precum și produse esențiale, cum ar fi conservele de roșii și năut, la costuri mai mici.

Articolele găsite în acest raion sunt în esență aceleași, doar că sunt etichetate puțin diferit și cu mărci cu care suntem mai puțin familiarizați. Dar cei mai mulți dintre noi se fac vinovați de faptul că ratează acest raion ascuns” atunci când fac cumpărăturile săptămânale, scrie alephnews.ro.

Iar în condițiile în care costul cumpărăturilor din supermarket a crescut cu 11,6%, experții în consum spun că economiile din acest raion nu ar trebui să fie neglijate.

Raionul de produse alimentare din întreaga lume – deși oferă mărci deosebite și rafinate, este în mod regulat trecut cu vederea ca fiind un loc care nu este în totalitate relevant pentru cumpărăturile tale specifice. Cu toate acestea, dacă scopul este de a economisi bani, aceasta este o mentalitate pe care ar trebui să o revizuiești.”

Fi atent la articolele neperisabile

Articolele neperisabile sunt de obicei mai ieftine din acest culoar, dar unii cumpărători nici măcar nu-și dau seama. Acest raion nu conține doar alimente cu care nu ești familiarizat, ci și o sumedenie de alimente de bază autentice – orez, cereale, paste făinoase, conserve și ierburi aromatice, etc.

Schimbă mărcile

Prețul ciocolatei crește vertiginos, dar raionul de alimente universale are alternative mai ieftine pentru cei care vor să își ia doza de dulce.

Și dacă schimbi mărcile mari cu cele mai puțin cunoscute din raionul de produse alimentare din lume ai putea economisi o ceva bănuți. Dacă îți place să gătești acasă, ai putea face economii și dacă cumperi ingrediente de la mărci mai puțin cunoscute.

Economisește la produsele esențiale de zi cu zi

De asemenea, poți încerca să economisești și la alimentele de bază autentice, cum ar fi orezul și pastele.

Cum pot găsi cele mai bune oferte în supermarket?

Alimente cu marcă proprie

Raionul de produse alimentare universale este mai ieftin decât unele dintre alternativele obișnuite, nu ar trebui să ignori mărcile proprii ale supermarketurilor. În acest fel, obții aceleași produse cu un ambalaj ușor diferit. Poți economisi până la 30% la cumpărăturile săptămânale.

De asemenea, poți încerca să verifici alternativele congelate la fructele și legumele proaspete și să cauți pe rafturile inferioare, unde se știe că clienții găsesc oferte mai bune.

Să știi când să faci cumpărături

Mergi la magazine atunci când produsele sunt reduse și când sunt aplicate autocolantele galbene și strălucitoare de reducere care te ajută să economisești bani serioși.

Dacă faci cumpărături seara, ai mai multe șanse să găsești produse care au fost reduse. Dar fiecare filială a unui supermarket va avea cele mai mari reduceri la momente ușor diferite ale zilei.

Scrie o listă

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac cumpărătorii este aceea de a ieși în oraș nepregătiți. Făcând o listă te va ajuta să te concentrezi asupra achiziționării articolelor de care ai cu adevărat nevoie, în loc să te lași atras de cumpărăturile impulsive.

Articole asemănătoare

Back to top button