fbpx

Cât unii cer să o mănânce pe Mona Lisa, alții nu vor să revină din spațiu. Petiție ca Jeff Bezos să rămână în cosmos

În timp ce unii vor ca șeful Amazon să o mănânce pe Mona Lisa, alții cer ca lui Jeff Bezos să nu i se mai permită să revină pe Pământ. Pe change.org a fost lansată încă o petiție care vizează miliardarul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Peste 85.000 de oameni au semnat o petiție pe platforma Change.org în care cer ca miliardarul Jeff Bezos, care în iunie va călători în spaţiu, să nu se mai întoarcă pe Pământ.

Aceasta a fost deja semnată de peste 96.000 de persoane. Una dintre ele scrie că „miliardarii nu ar trebui să existe nici pe Pământ şi nici în spaţiu. Cei care optează pentru a doua variantă, ar trebui să rămână acolo”.

„Dacă poate fi trimis un miliardar pe Marte, de ce nu pleacă toți acolo?”, „Pământul va fi un loc mai bun fără ei” sau „Rachetă, te rog să nu funcționezi bine”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele care au fost lăsate de semnatari, transmite Digi24. De menționat este că Bezos urmează să devină primul turist cosmic în iulie.

El va călători în spațiu alături de fratele său, dar și alte persoane. Înainte de zbor miliardarul intenționează să demisioneze de la șefia Amazon.

Omul de afaceri este una dintre cele mai bogate persoane din lume. Oficial, averea sa este de circa 200 de miliarde de dolari.

Amintim că, anul trecut apăruse o altă petiție prin care lui Bezos i se cerea să cumpere și să mănânce celebrul tablou Gioconda de Leonardo da Vinci. Petiția online, însă, a devenit virală abia în ultimele zile.

Articole asemănătoare

Back to top button