fbpx

Carla’s Dreams, despre Zelenski: „Nu e atât de simplu, el e un bărbat sofisticat, cu foarte multă ambiție”

Într-o înregistrare din 6 mai 2019, solistul Carla’s Dreams vorbea despre proaspătul Președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski. Invitat la Europa FM, Carla’s Dreams i-a făcut un scurt portret lui Zelenski, în contextul în care, la acea vreme, toată lumea era uimită de faptul că un actor, un comediant, câștigase președinția Ucrainei, scrie unica.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„El nu este comediant, nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta că un comediant a devenit Președinte. Nu. El este jurist ca și formare, asta e unu. Doi, el este producător de film și de conținut video. El a făcut timp de aproape 20 de ani, sau ultimii 10 cel puțin, revelioane, filme. El este și regizor, și scenarist, el este și scriitor, el este și actor, da, de comedie.

El singur și-a creat compania. El este un manager foarte bun, hai să nu-l mai numim comediant și să-l numim Domnul Președinte. Nu e atât de simplu, el e un bărbat sofisticat, cu foarte multă ambiție și este un om cinstit”, declara, la acea vreme, Carla’s Dreams.

Președintele Ucrainean, Volodimir Zelenski, a devenit un adevărat simbol al păcii în acest context, apreciat de milioane de oameni din toată lumea. Cele mai importante state ale lumii i-au oferit ajutorul atât lui, cât și ucrainenilor.

Pe Twitter există deja și propuneri conform cărora Zelenski ar trebui să câștige anul acesta Premiul Nobel pentru Pace.

Articole asemănătoare

Back to top button