fbpx

Anunț pe ultima sută de metri: „Madame X” ar putea lipsi de pe scena Eurovision 2019

Cântăreața americană Madonna, care ar fi trebuit să susțină un recital sâmbătă, pe scena Eurovision de la Tel Aviv, ar putea lipsi de la eveniment. Prezența acesteia este pusă sub semnul întrebării, deoarece artista nu a semnat încă un contract cu organizatorii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Recitalul Madonnei la Tel Aviv a fost anunțat încă în luna aprilie de reprezentanții ei din Statele Unite și Marea Britanie. Cu toate acestea evoluarea artistei ar putea fi anulată.

„European Broadcasting Union nu a confirmat niciodată că Madonna va cânta. Dacă nu avem un contract semnat, ea nu poate cânta pe scena noastră”, a declarat producătorul concursului, Jon Ola Sand, potrivit BBC.

Aceasta ar fi trebuit să interpreteze două piese pe scena concursului muzical, una de pe cel mai recent album, „Madame X”, şi o alta mai veche, transmite news.ro.

Deși la acel moment, organizatorii au spus că nu există o decizie finală, acest lucru părea a fi o formalitate.

Conform declarațiilor lui Sand, care produce show-urile Eurovision din 2010, negocierile sunt încă în curs.

„Suntem într-o situaţie puţin ciudată. Avem un artist care ar vrea să participe la Eurovision Song Contest şi pe care am vrea să îl primim pe scena. Dar, pentru asta, avem nevoie de un cadru. Acum suntem în ultima fază a negocierilor, dar dacă săptămâna aceasta nu va fi semnat un contract, ea nu va urca pe scenă”, a menționat acesta.

Potrivit presei din Israel, Madonna va ajunge miercuri la Tel Aviv pentru a începe repetiţiile. Organizatorii nu au precizat ce vor pregăti în eventualitatea în care ea nu va cânta.

Articole asemănătoare

Back to top button