fbpx

Anchetă la Teleradio-Moldova după Eurovision. Vlad Țurcanu, nemulțumit de atitudinea juriului moldovean față de prestația artiștilor români

„Atitudinea juriului moldovean față de prestația artiștilor români pe scena concursului Eurovision nu este totuna cu atitudinea Republicii Moldova față de România.” Este declarația lui Vlad Țurcanu, directorului general al Companiei „Teleradio-Moldova.” Acesta a venit cu o reacție, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vlad Țurcanu a făcut referire la faptul că publicul din Moldova a votat preponderent artiştii din România şi Ucraina, iar juriul nu a acordat niciun punct României.

Potrivit lui, nu s-a mai întâmplat ca un concurent din România la Eurovision să nu fie punctat de Chişinău.

Directorul general al Companiei „Teleradio-Moldova” a mai menționat că rămâne de văzut după ce standarde înalte s-a condus juriul moldovean, astfel încât opţiunile sale sunt în disonanţă totală cu alegerea publicului din ţara noastră, care a votat masiv pentru reprezentantul României la Eurovision.

Menţionăm că în finala Eurovision 2022, juriul din Republica Moldova nu a acordat nici un punct reprezentanţilor României la concurs, în timp ce, publicul din ţara noastră a oferit 10 puncte.

Mai mult, în cadrul Teleradio-Moldova a fost declanşată o anchetă din cauza discrepenaței dintre voturile publicului și voturile juriului.

Amintim că Republica Moldova a obţinut un punctaj final de 253 de voturi, ocupând locul 7 în clasament. Țara noastră s-a plasat pe locul al doilea la Eurovision 2022 după voturile publicului din Europa. 

Articole asemănătoare

Back to top button