fbpx

horoscop | Septembrie este despre noi începuturi! Previziunile astrelor pentru fiecare zodie

Începutul toamnei se anunță a fi „dezechilibrat” din punct de vedere emoțional, dat fiind faptul că mai multe zodii se vor confrunta cu probleme din trecut. Iată previziunile astrelor pentru fiecare zodie pentru prima lună de toamnă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

În perioada care urmează așteaptă-te la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te-ar putea surprinde întru totul. Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți „rivali”. Septembrie este despre noi începuturi.

Taur

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Toate activitățile de pe parcursul lunii septembrie se vor structura în funcție de această nevoie. La birou nu vei mai sta atât de mult peste program. Vrei să aduci în viața ta mai mult echilibru atunci când vine vorba de planul personal și cel profesional.

Gemeni

A încerca să resuscitezi relațiile din viața ta este ceva cu care te ocupi de câțiva ani. Este momentul să renunți să mai faci asta. Îndreaptă-ți atenția către propria persoană pentru a putea fi mai atent/ă la ceea ce ai nevoie pentru a fi bine! Indiferent de obiectivele propuse pentru luna septembrie, lucrurile par să îți iasă așa cum îți dorești.

Rac

Pe parcursul lui septembrie, astrele îți creează contextul energetic prielnic pentru anumite schimbări. Din păcate, tu nu pari să fii receptiv/ă la impulsurile pe care le primești. Amâni constant lucruri pe care le poți rezolva din timp. Buna organizare prin care ți-ai dori să funcționezi nu se poate materializa sub această formă. Încearcă să ieși puțin din zona de confort.

Leu

Îți dorești să faci schimbări semnificative în viața ta, dar nu ai energia necesară pentru a susține ceea ce îți dorești. În zilele acestea ești mult prea încet/ată și se pare că entuziasmul cu care îmbrățișai transformările care aveau loc în viața ta până acum și-a pierdut din intensitate. Septembrie este pentru tine precum o încercare de a fi mai bine cu tine. Folosește-o înțelept.

Fecioară

În perioada următoare există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa. Tot ceea ce trebuie să faci este să te lași condus/ă de abilitățile care îți definesc personalitatea. Per ansamblu, zilele lunii sep-tembrie îți oferă motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă.

Balanță

În mai multe situații în care te vei afla, vei fi radical de onestă cu cei din jur. Această deschidere pare că îi sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi. Luna septembrie este despre timpul petrecut alături de cei dragi. După o perioadă destul de plină pe plan profesional, este momentul potrivit să te retragi către cei care te încarcă cu energie pozitivă.

Scorpion

În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele lunii septembrie se află sub influența lui Saturn, care va intensifica dorința ta de a călători. Din păcate, este posibil ca lucrurile să nu se așeze așa cum îți dorești. Vei fi nevoită să faci mai multe alegeri sau compromisuri pentru ca mai apoi să ai parte doar de timp cu tine.

Săgetător

Responsabilitatea pe care o proiectai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești. Zilele lunii septembrie te pun destul de mult în contact cu anumite traume pe care ai tot încercat să le negi. Ai răbdare cu tine!

Capricorn

Răbdarea va fi cea care îți va lipsi cu desăvârșire în perioada următoare. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Toamna acestui an te ajută să preiei inițiativa. Odată ce vei ieși tot mai des din zona de confort, și acțiunile tale vor fi mult mai consistente.

Vărsător

Luna septembrie va fi despre tine. Această perioadă din an este preferata ta. Tu nu alegi, ca alții, să pleci în vacanțe pe parcursul verii, ci dorești să întâmpini toamna petrecând timp cu tine. Oricum ar fi, partenerul de viață se află mereu printre priorităţile tale, deşi petreceţi mult prea puţin timp împreună în perioada următoare.

Pești

Din partea partenerului de cuplu, primești mereu susținere și înțelegere. Acest echilibru pe care îl trăiești în plan personal este de fapt ceea ce ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective profesionale înalte și să le și atingi. Pentru tine asta înseamnă fericirea în doi! Luna septembrie te va forța să îți reorganizezi prioritățile.

Articole asemănătoare

Back to top button