fbpx

horoscop | Săgetătorii au nevoie de un refresh, iar Fecioarele – de stabilitate. Previziunile astrelor pentru această săptămână

Următoarea săptămână din această vară va fi plină de evenimente și emoții pentru toate zodiile. Unii nativi vor fi inspirați și creativi, cineva ar putea obține bani, iar altcineva se va gândi serios la cursul relației amoroase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă pe care o resimți pe parcursul întregii săptămâni te ajută în tot ceea ce întreprinzi. Chiar dacă unele neajunsuri emoționale sunt încă prezente, alături de cel ales reușești să devii mereu o persoană mai bună.

Taur

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Zilele acestei săptămâni te scot din zona de confort. Astrele te îndeamnă să acționezi. „Îmbrățișezi” cu entuziasm orice statut social care ți se alocă deoarece știi că schimbarea se află în tine.

Gemeni

A te simți total pierdut/ă din punct de vedere emoțional va fi destul de dificil pentru tine. Mercur-Uranus este o diadă care aduce schimbări fundamentale în viața ta. Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Spre mijlocul săptămânii vei avea ocazia să faci schimbarea pe care ți-o dorești la nivel profesional.

Rac

Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind intrusiv. Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ești deosebit de ocupat/ă pe parcursul acestei săptămâni și lași pe plan secund tot ceea ce ține de personal.

Leu

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuit/ă și calculat/ă, chiar dacă vei simți că timpul zboară în van. Chiar dacă sunt contexte care ne aduc dezamăgiri, nereușite, tristețe, nu trebuie să uităm niciodată că toate resursele se află în noi. Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime.

Fecioară

Ai parte de multe evenimente „pline” din punct de vedere emoțional. Instabilitatea psihică a persoanei iubite te influențează în tot ceea ce faci în aceste zile. Ai nevoie de stabilitate emoțională. Barierele pe care le impui în raport cu anumite persoane te „apără” de dezamăgiri, mai ales atunci când acestea sunt imprevizibile.

Balanță

Prezența Soarelui în casa zodiei tale va induce o stare de armonie și calm între toți membrii familiei, chiar dacă firile rebele ale unora dintre ei vor fi destul de greu de acceptat de către ceilalți. Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm. Dacă îl vei forța, există posibilitatea să te întorci spre anumite impasuri pe care le-ai depășit deja.

Scorpion

Modul în care decurg lucrurile în anumite relații de prietenie nu te mai afectează ca în trecut. Ești mult mai matur/ă emoțional. În viața ta nu accepți nimic forțat. Dificultățile de comunicare pe care le întâmpini în raport cu anumiți membri ai familiei te fac să îți dai seama că ai nevoie să te retragi pentru o perioadă din mijlocul acestor contexte.

Săgetător

Te simți atât de obosit/ă din punct de vedere psihic încât ai senzația că nu ești capabil/ă nici măcar să decizi cu ce te îmbraci în ziua următoare. Majoritatea proiectelor pe care le derulezi la birou nu te pun în valoare. Renunță la ceea ce faci. Reorientează-te! Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie deoarece de acolo îți „tragi” toată vitalitatea.

Capricorn

Simți pe propria piele vibrația pe care ți-o transmit anumite persoane ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți dorești. Niciodată nu ai fost mai confuz/ă decât acum. Deși primești multe sfaturi de la persoane apropiate, ești conștient/ă că tu ești singurul/a responsabil/ă de schimbările din viața ta.

Vărsător 

Te afli mai mereu în tot felul de procese de introspecție. Acest lucru te ajută să îți definești prioritățile. Chiar dacă te adaptezi destul de repede contextelor în care te afli, știi totuși că ești o fire rezistentă la schimbare. Mai ales atunci când vine vorba de viața personală, cel de lângă tine știe că se poate baza pe susținerea ta.

Pești

Persoanele născute sub această zodie trebuie să fie precaute cu privire la deciziile pe care le iau. Deși alegerile de natură rațională ne oferă senzația că sunt mai sigure, emoțiile sunt cele care ne dictează existența. Indiferent de provocările acestei săptămâni, vei reuși să petreci mare parte din timp alături de cei care te „vitalizează” psihic.

 

Articole asemănătoare

Back to top button