fbpx

horoscop | Previziunile astrelor pentru luna noiembrie: Zodiile care vor avea noroc în dragoste și carieră

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii noiembrie 2022.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Critica exagerată pe care o simți în raport cu propria persoană îți șlefuiește orice decizie. Te vei privi mereu prin comparație cu partenerul și de aceea nu poți ieși din postura de victimă. Lucrurile sunt dificile în plan profesional. Încă de la începutul lunii noiembrie te întrebi dacă acesta va aduce în viața ta schimbarea de care ai nevoie.

Taur

Niciodată nu este despre a avea dreptate sau nu. În spatele dorinței de a vobi răspicat cu privire la aspectele care te caracterizează se află, de fapt, trauma de a nu fi fost ascultată atunci când aveai cea mai mare nevoie. Odată cu luna noiembrie, se încheie o perioadă extraordinară pentru dezvoltarea ta personală.

Gemeni

Este extraordinar cum lucrurile se așază sub forma de care ai nevoie! Mijlocul toamnei acestui an este despre iubire de sine și relația personală. Totodată, ești recunoscător/are că relațiile cu cei apropiați te ajută în fiecare zi să descoperi lucruri noi despre tine. Oare despre ce vorbește nevoia din perioada următoare de a te retrage din orice activitate socială?

Rac

Relațiile cu cei apropiați te ajută în fiecare zi să te raportezi la propriile limite. Acest proces intens și continuu scoate la suprafață visuri, dezamăgiri, speranțe, amintiri. Lasă-te purtată de ele. Noiembrie va fi o lună destul de plină de capricii, în majoritatea sectoarelor vieții tale. Ai nevoie să te înarmezi cu răbdare.

Leu

Ciclurile pe care le realizează Venus îți induc o stare de agitație care te ajută să îți îndeplinești cu succes obiectivele profesionale. Indiferent de treapta pe care te afli în ceea ce privește cariera, în luna noiembrie și până spre finele anului prioritatea ta va fi familia. Vei avea tendința de a privi totul cu pesimism, iar această viziune se va proiecta și asupra acțiunilor tale.

Fecioară

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În colectivul cu care erai obișnuită apar fețe noi, față de care nu știi exact care este atitudinea potrivită de adoptat. Se pare că din nou pui pe primul plan imaginea ta socială. Tu ce simți să faci, să fii, de fapt? Lunile toamnei, în special noiembrie, domolesc puțin agitația din viața ta emoțională.

Balanță

În perioada următoare, nimic nu va mai părea de neacceptat, având în vedere schimbările pe care le vei trăi. În luna noiembrie, stilul tău diplomatic și abilitățile de comunicare vor putea fi utile din punct de vedere personal și profesional. Descoperirile de care ai parte în raport cu propria persoană sunt destul de delicate și ai nevoie de susținere în acest sens.

Scorpion

Dacă până la începutul acestei luni de noiembrie ai simțit că ai trăit o adevărată pauză în ceea ce privește ruminația mentală, lucrurile se vor schimba radical în acest sens. Vei trece în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Nimic din ceea ce vei trăi nu va părea să aibă legătură cu ceea ce ai tu nevoie.

Săgetător

Nu vei putea întotdeauna să te racordezi la propriul sine, dar asta nu înseamnă că a renunța este o soluție. Resimți din ce în ce mai abrupt oboseala. Luna noiembrie te aduce în contact cu emoții profunde, care vor avea sarcina de a te provoca. Astrele îți recomandă să stai departe de orice tentativă de a face schimbări radicale în viața ta.

Capricorn

Luna noiembrie este pentru tine o lună a începuturilor. Experiența pe care o trăiești în raport cu anumite deplasări în afara țării te ajută să iei o decizie importantă cu privire la carieră. Faptul că ai învățat să delegi sarcini te ajută să rămâi mai conectat/ă la lucrurile care contează cu adevărat în activitatea ta profesională.

Vărsător

Proiectele personale au nevoie de sustenabilitate financiară pentru a putea fi finalizate. Te încrezi în prieteniile de durată, dar faci prea multe compromisuri pentru cei implicați. Nu le consideri eficiente în construirea unor relații rezistente, autentice. Pentru tine, luna noiembrie este despre contactul cu sine.

Pești

Maniera în care alegi să te raportezi la ceea ce este în jur este definitorie pentru echilibrul tău emoțional. Toamna aceasta aduce cea mai mare provocare din viața ta. Va fi nevoie să găsești ancore pe care să te sprijini, deoarece riscul de a te pierde pe tine este iminent. Nu alege să rămâi singur/ă în durerea pe care o simți!

Articole asemănătoare

Back to top button