fbpx

horoscop | Fecioarele sunt prea sensibile, iar Taurii – discreți. Previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare va fi una liniștită. Nativii mai multor zodii se vor preocupa de relațiile cu prietenii și familia, vor tinde să obțină succes la locul de muncă, iar astrele le recomandă să își potolească emoțiile și să gândească rațional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

În zilele care urmează încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce echilibrul emoțional la care tânjești atât de mult. Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Atunci când vine vorba de iubire, ești „blocat/ă” în esența anumitor întâmplări. Încă acționezi prin prisma lor.

Taur

Ești discret/ă și această calitate te recomandă mai ales în acele situații când o astfel de atitudine este imperios necesară. De fiecare dată când ai senzația că cei din jur nu îți oferă ceea ce ai tu nevoie, trebuie să te întrebi dacă tu le oferi posibilitatea de a te „accesa”. În zilele care urmează îți concentrezi destul de mult atenția asupra propriului spirit.

Gemeni

Încearcă să nu rămâi prea „ancorat/ă” în unele relații din viața ta. Deși nu îți dai seama de acest lucru, cu fiecare gând care îți traversează mintea alimentezi afecțiunea care ia o formă distructivă pentru propria persoană. În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți.

Rac

Se pare că rolul persoanei oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur este „saturat”. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Te concentrezi pe propria „vindecare” și încerci să fii mai creativ/ă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent.

Leu

Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ești deosebit de ocupat/ă pe parcursul acestei săptămâni. Lași pe plan secund tot ceea ce ține de personal. La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior.

Fecioară

Ești mult prea sensibil/ă pentru societatea în care trăim. În fiecare zi care trece duci „bătălii” dure cu propriile sentimente și emoții. Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale. Poate răspunsurile se află fix în timpul acela pe care alegi să îl petreci doar cu sine.

Balanță

În ultima perioadă ai evitat să mai emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte. Această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională. Cei din jur nu au întotdeauna cele mai rele intenții, după cum greșit presupui. Chiar dacă te simți constrâns/ă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor.

Scorpion

Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Jupiter, iar la nivel energetic, lucrurile vor fi cât se poate de clare. Indiferent de soluțiile care îți sunt prezentate de cei din jur, tu ești conștient/ă că modul în care gândești este cel mai elocvent. Din păcate, ai o atitudine de superioritate.

Săgetător

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinit/ă. Ești acompaniat/ă de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singură. Ideea de „echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. În carieră, deși nu faci mai nimic în acest sens, se întâmplă lucruri notabile în această săptămână.

Capricorn

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente! Fă și tu asta la rândul tău.

Vărsător

În zilele care urmează reușești să te repoziționezi și să îți creionezi noi obiective legate de carieră. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal odată ce vei prelua controlul. Familia va fi susținătorul tău principal, indiferent de ceea ce urmează să trăiești. Această dinamică pe care o ai în raport cu cei dragi îți oferă întotdeauna confort psihic.

Pești

Chiar dacă îți este dificil să preconizezi asta, viața ta va avea un nou sens odată cu luarea anumitor decizii. Persoane dragi din viața ta trec prin momente dificile. Deși empatizezi și rezonezi cu suferința lor, din fericire pentru tine, de această dată vei știi cum să răspunzi în fața acestei nevoi. Nu vei mai cădea în plasa altruismului patologic.

 

Back to top button