fbpx

horoscop | Berbecii au succes în carieră, iar Leii – beneficii materiale. Prezicerile astrelor pentru ultimele zile din octombrie

Ultima săptămâna din octombrie va fi plină de evenimente și emoții pentru toate zodiile. Unii nativi vor fi inspirați și creativi, cineva ar putea obține bani, iar altcineva se va gândi serios la cursul relației amoroase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

La începutul săptămânii ai parte de noi oportunități în carieră. Lucrurile decurg ușor și beneficiezi de susținerea așteptată. Nu uita să îți păstrezi optimismul și să fii mereu calm, pentru că se pot ivi și situații neprevăzute.

Taur

Săptămâna aduce multe discuții, surprize și decizii neașteptate din partea partenerului de viață sau a unor colaboratori. Totuși, ar putea apărea unele conflicte din cauza banilor sau a unor parteneriate mai vechi.

Gemeni

Tăcerea și răbdarea sunt de aur în această săptămână, în special la serviciu. Indiferent ce observi în jurul tău și ce jocuri de culise sesizezi, e bine să stai deoparte și să te abții de la judecăți și concluzii pripite.

Rac

Relațiile cu prietenii sau chiar cu persoana iubită nu sunt ceea ce par. Multe lucruri ies la suprafață și schimbă percepția ta despre anumiți oameni. Pot apărea situații care implică gelozia, invidia sau intenții ascunse.

Leu

Săptămâna îți poate aduce beneficia materiale, în urma creativității și inspirației pe care le manifești în muncă și afacerile tale. Totuși, ai putea avea de pierdut dacă nu vei calcula rațional cheltuielile și te vei avânta să faci investiții majore.

Fecioară

Fii atent ce și cui spui. Astrele îți recomandă să stai departe de intrigi sau bârfe. Chiar dacă te tentează să cercetezi anumite adevăruri, să iscodești, să judeci sau sa dai sentințe, nu e cel mai bun moment pentru asta.

Balanță

Nu e momentul pentru investiții semnificative sau pentru decizii pe termen lung, legate de o afacere sau o relație a cărei miza este profitul. Ai grijă de sănătate, starea ta fizică, dar și de cea emoțională.

Scorpion

A venit timpul potrivit pentru a te autoevalua, a face un bilanț în ceea ce privește deciziile tale și atitudinea față de viață. Acordă-ți atenție și nu uita să te răsfeți puțin, mai ales dacă ești sigur că ai meritat.

Săgetător

Începe o perioadă statica, în care ar fi bine să acorzi mai multa atenție lumii interioare decât celei exterioare. Îți este testată răbdarea, iar momentul este potrivit pentru a te vindeca emoțional și a depăși anumite bariere.

Capricorn

În această săptămână îți sunt testate ambiția, perseverența și rezistența, mai ales pe plan profesional. S-ar putea să ai nevoie de mult efort și energie pentru a păstra un loc, o poziție, o funcție sau o relație.

Vărsător

Ești susținut de o persoană din umbră, în mod anonim. Uneori poți simți că acest suport te stresează, însă în unele cazuri simți că te ajută să își păstrezi încrederea și să îți menții pozițiile.

Pești

Poți visa în voie, dar nu îți crea prea multe iluzii și așteptări de la cei din jur. Fii atent la gândurile tale și încearcă să îți păstrezi optimismul și convingerile, pentru a că ele sunt cele mai apreciate de persoanele din anturaj.

Back to top button